Nedir? Nasıl? Neden?

Analistler, SHIB’in geleceğinden umutsuz

Sponsorlu İçerik

Yeni bir analiz, memecoin Shiba Inu’nun (SHIB) bu yıl keskin kayıplar verebileceğini ve piyasa katılımcılarının çoğunluğunun satışta olduğunu gösteriyor.

Blockchain veri firması Finder’ın raporuna göre, bir ankete katılan katılımcıların %73’ünün tüccarların SHIB satması gerektiği görüşünde olduğunu gösterdi. Finder, Nisan ayına kadar 36 fintech uzmanıyla anket yaptı.

Genel fikir birliği, SHIB’nin 2022 yılına kadar kademeli olarak değerini kaybedeceği ve 2030 yılına kadar sıfıra yakın bir değere sahip olacağı yönünde.

Token, raporun 2022 sonu için öngörülen seviyesinin çok altında işlem görüyor. SHIB şu anda 0.00001236 dolarda işlem görüyor, Finder raporuna göre ise token 2022 sonunu 0.00001875 seviyesi ile kapatacak.

SHIB son, 24 saatte %1,7 düştü ve bu yıl başından itibaren şimdiye kadar %63 düştü.

Neden SHIB elden çıkartılmalı?

Finder anketine katılan analistler, SHIB gibi memecoinlerin çok az fayda sağladığı ve fiyatının sadece hype ve FOMO tarafından desteklendiği konusunda genel bir fikir birliğine sahip.

Analistler, kripto paraların olgunlaştığını ve yatırımcıların gittikçe daha ağırlıklı değer yatırımı yapacaklarını düşünüyorlar. Dolayısıyla meme tokenların geleceğini açık görmüyorlar.

DigitalX Asset Management fon başkanı Matthew Harry, Finder’a şunları söyledi:

Terra’nın son çöküşü gibi piyasayı değiştiren olaylarla birlikte, yatırımcılar ne satın aldıkları konusunda daha dikkatli hale gelebilirler. Yükselen enflasyon ve faiz oranlarının da SHIB’nin 2021’deki yükselişinde önemli bir rol oynayan likiditeyi azaltması bekleniyor.

Finder’a göre, teknik göstergeler de memecoin’in düşeceğine işaret ediyor. SHIB’nin 2025 yılına kadar 0.0000025 dolara düşmesi ve 2030 yılına kadar sıfıra yakın bir değerde olması bekleniyor.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu