Nedir? Nasıl? Neden?

Binance yöneticisinden Türkiye açıklaması: Enflasyon fırsat

Sponsorlu İçerik

Dünyanın hacim olarak en büyük kripto para borsası Binance’in Asya sorumlusu verdiği demeçte Türkiye’deki enflasyonu değerlendirdi. Enflasyonun, Filipinler’deki GameFi ilgisinin kendileri için bir fırsat olduğunu kaydetti.

Tüm ülkelerden yavaş hizmet lisansı alarak kullanıcı ağını istikrarlı bir şekilde genişleten Binance borsasının Asya temsilcisi Gleb Kostarev, Türkiye hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kostarev, yakın tarihte Forkast’e verdiği bir röportajda, Türkiye ve Filipinler’deki kripto para entegrasyonuna vurgu yaparak, şöyle konuştu:

“Özellikle düzenlemeler konusunda attığımız önemli adımları herkes görüyor. Özellikle Asya tarafında önemli potansiyeller görüyoruz. Filipinler GameFi konusunda büyük ilerleme kaydetti. Ülkede bu konuda çok büyük bir ilgi var. Bizim için de önemli bir piyasa var. Bazı şirket alımlarını tamamlamak üzereyiz. Aynı şekilde Türkiye’de de büyük bir piyasa var. İnsanlar enflasyona karşı koruma olarak sadece dolar ve euroyu değil, aynı zamanda kripto paraları da seçtiler. Bunlar bizim için çok büyük fırsatlar.”

“Çin şirketi değiliz”

Kostarev, Hindistan’ın büyük potansiyel sahibi olduğunu fakat Hint hükümetinin şu an kriptoya pek yakın olmadığını belirtti. Batı’da Binance borsasının Çin merkezli şirket olarak düşünüldüğünü söyleyen Kostarev, sadece CEO Changpeng Zhao’nun Çin doğumlu olduğunu ve Binance’in Çin’de hiçbir şirketi bulunmadığını kaydetti.

Binance, HNT’yi delist edeceğini duyurdu

Binance tarafından bugün yapılan açıklamada son dönemin tartışmalı token’ı HNT’yi delist edileceği bildirildi. Borsa açıklamasının devamında 12 Ekimde çapraz ve izole margin çiftlerinde HNT/BUSD, HNT/USDT’yi 14 Ekim tarihinde ise spot işlem çiftlerinde HNT/BTC ve HNT/USDT’yi liste dışı bırakacağını duyurdu.

Ek olarak yarından itibaren HNT/BUSD ve HNT/USDT çiftlerinde çapraz ve izoel margin kredi alma işlemleri de durmuş olacak. 12 Ekim tarihinde ek olarak HNT/BUSD ve HNT/USDT çiftlerinde kullanıcıların tüm pozisyonları da kapatılacak. Bu bilgiyi haberimizde vermiştik.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu