Nedir? Nasıl? Neden?

Binance’de, WazirX transferleri devre dışı bırakıldı

Sponsorlu İçerik

Binance ve WazirX kurucuları arasında Hindistan borsasının kontrolü hakkındaki, tartışma devam ederken, CZ büyük bir hamle geldi. Binance’de WazirX’e yapılan transferler devre dışı bırakıldı.

Bilindiği üzere dün Hindistan merkezli kripto para borsası WazirX’e, Hindistan İcra Müdürlüğü tarafından kara para aklama suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmayla beraber borsaya ait varlıkların büyük kısmı dondurulmuştu. Bunu haberimizde vermiştik.

Yaşanan bu olan WazirX’in beraber çalıştığı borsalardan biri olan Binance ve CEO’su Changpeng Zhao arasında gerilime neden oldu. WazirX CEO’su Niscal Shetty‘nin tweet’ine yanıt veren CZ, “aldatma oyunu oynayan insanlar” ifadelerini kullandı.

“Aldatmaca ifade oyunları oynayan insanlar. Domaini kapatabiliriz. Sadece kullanıcılara zarar verir. Ticaret sistemi üzerinde kontrolümüz YOKTUR. Az önce AWS oturum açma bilgilerini verdiniz, kaynak kodu yok, dağıtım yeteneği yok. Ayrıca AWS hesabına, kaynak koduna, dağıtıma vb. erişiminizi de sürdürdünüz.”

Binance’in WaziriX’e transferleri devre dışı bırakıldı

Bir Twitter kullanıcısı tarafından atılan bir tweet’te, Binance’in WazirX’e para transfer etme seçeneğini devre dışı bıraktığı belirtildi:

“Binance’in Binance’den WazirX’e para transfer etme seçeneğini devre dışı bıraktığını fark ettim. Ancak yine de Wazirx’ten Binance’e kolayca para aktarabiliriz.”

Binance CEO’su CZ daha önce şirketinin WazirX alanını kapatabileceğini ancak bunu yapmayacağını söylemişti. CZ ayrıca, WazirX kullanıcılarından bakiyelerini Binance’e aktarmalarını istedi. Ancak WazirX, diğer taraftan bu tür transferlere ücretler koymaya başladı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu