Nedir? Nasıl? Neden?

Justin Sun, Huobi Global’in danışma kuruluna girdi

Sponsorlu İçerik

Hong Konglu yatırım firması About Capital’ın çoğunluk hisselerini satın aldığı kripto para borsası Huobi’nin yeni danışma kurulu açıklandı. Tron kurucusu Justin Sun, şirketin yeni danışma kurulunda yer aldı.

Kripto borsası Huobi Global’ın en büyük hissedarı Li Lin’in hisselerinin satışı Cumartesi günü tamamlandı. Bu bilgiyi haberimizde vermiştik. Firmanın yeni danışma kurulu ise bugün açıklandı. Hong Kong merkezli yatırım şirketi tarafından satın alınan borsanın 5 kişilik yönetim kurulu açıklandı. Huobi’yi satın almak konusunda girişimleri olan Justin Sun’ın da bu yönetim kurulunda yer aldığı kaydedildi.

Kurulda, About Capital Managament CEO’su Ted Chen, Huobi Global kurucusu Du Jun, Hong Kong Bilim ve Teknoloji Üniversitesi başkan yardımcısı Wang Yang, Tron kurucusu Justin Sun, Valkyrie Investments CEO’su Leah Wald yer alıyor.

Hissedar olup olmadıkları bilinmezliğini korkuyor

Yeni danışma kurulu üyelerinin hissedar olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Yapılan açıklamada bu konuda herhangi bir bilgi verilmezken, “Borsanın küresel anlamda büyümesine rehberlik edecek” şeklinde konuştu. Huobi yaptığı açıklamada, satın alma sürecinin şirketin faaliyetleri ve yönetim şeklinin etkilenmeyeceği belirtildi.

Çin yasaklarından nasibi alan borsa, bir dönem ülkedeki kripto para yasaklarının ardından Çinli kullanıcıların büyük bir bölümünün hesaplarını yasaklarını kapattı. Yasakların ardından borsa ciddi şekilde zarara uğramıştı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu