ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Kraken, Bit Trade Borsasını Satın Aldı

Sponsorlu İçerik

San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken, Avustralya kripto para borsası Bit Trade‘i satın aldı. 7 yaşında olan Bit Trade, Avustralya’nın en uzun süredir devam eden kripto para borsalarından biridir.

Dünyanın en büyük kripto para borsasından biri olan Kraken, yerel kripto para borsası Bit Trade‘i satın alarak Avustralya’ya genişliyor. Bit Trade, kullanıcıların Avustralya Doları kullanarak Bitcoin, XRP ve Ethereum dahil olmak üzere en iyi kripto para birimlerini satın almasına, ticaretine ve satmasına olanak tanıyor. Avustralya, dünyanın en hızlı büyüyen kripto para pazarları arasında yer alıyor.

San Francisco merkezli kripto para borsası, resmi bir blog yazısında Avustralya’da en iyi AUD likiditesine sahip 1. kripto para servisi olmaya odaklanacaklarını açıkladı. Kraken, kuruluşundan bu yana, 10 satın alma gerçekleştirdi. Borsa, devralımın APAC bölgesindeki toplam varlıklarını derinleştirdiğini ve Aralık 2019’da Circle Trade’i satın alarak endüstri lideri OTC ticaret operasyonlarını daha da güçlendirdiğini söyledi.

Bit Trade, 2013 yılında Ronald M Tucker tarafından kuruldu. Şu anda, Avustralya kripto para borsası Jonathon Miller tarafından yönetiliyor. Kraken tarafından yapılan açıklamaya göre, Jonathon Miller, Avustralya’daki borsanın genel müdürü olacak.

Borsa, resmi duyurusunda, müşteriler için en iyi fiyat ve yürütmeyi sağlamak için birkaç ticaret platformunu tek bir arayüze birleştiren çoklu borsa toplayıcı içereceğini de paylaştı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu