Nedir? Nasıl? Neden?

Kraken, çok yakın gelecekte bir NFT platformu başlatacak

Sponsorlu İçerik

Kripto borsası Kraken, takas edilemeyen jetonları (NFT’ler) destekleyecek bir platform üzerinde çalışıyor.

Bir Kraken sözcüsü verdiği demeçte, “NFT’ler hızlı hareket eden bir alan ve çok yakın bir gelecekte bu alanda hizmet sunmaya başlamaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Kraken’in hangi belirli NFT hizmetlerini sunacağı belli değil, ancak sözcü, borsanın NFT faaliyetinin bir kısmının “zincir dışı” olmasına yardımcı olacağını ve bu da hem para basma hem de işlem ücretlerini minimumda tutmaya yardımcı olacağını söyledi.

Bu haftanın başlarında Kraken CEO’su Jesse Powell, Bloomberg’e borsanın “şu anda yatırımcılara gelişen NFT pazarına maruz kalmasını sağlamak için bir NFT platformu üzerinde çalıştığını” söyledi.

Powell, sanal dünya, dijital giysiler ve sanal kulüplere üyelik dahil olmak üzere metaverse’deki artan aktivite göz önüne alındığında, NFT sektörünün gelecek yıl daha da büyüyeceğini söyledi.

Kraken’in planladığı hareket, tümü NFT platformlarını başlatan veya başlatmaya hazırlanan rakip kripto borsaları Coinbase, FTX ve Binance‘i takip ediyor.

Bu borsaların NFT işlem hacimleri, henüz bunun için API’ler oluşturmadıkları için herkes tarafından bilinmiyor. Ancak bağımsız NFT pazarları, Ağustos ayında işlem hacimlerinde keskin bir artış gördü. Şu anda OpenSea, NFT pazaryeri sektörünün lideri olmaya devam ediyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.

Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu