Nedir? Nasıl? Neden?

Kripto paralar toparlanıyor, Cardano yüzde 15 yükseldi

Sponsorlu İçerik

Son 24 saat içinde kripto para birimleri toparlandı ve genel piyasa değeri yüzde 5 arttı. Bitcoin 31.400$, Ethereum ise 1.900$ seviyelerinde işlem görüyor.

CoinMarketCap verilerine göre Cardano (ADA) %15 yükseldi ve altcoinlerin arasından sıyrıldı. Son 24 saatte BNB %4.48, SOL %11.41 ve XRP fiyatı %3.64 arttı. En popüler iki kripto para olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), toparlanmada sırasıyla yaklaşık %6 ve %7 değer kazandı.

Daha önceki satışların ardından, tüccarlar kripto para birimlerini aşırı satılmış varlıklar olarak görüp alım yapmışa benziyor; Örneğin Bitcoin, dokuz haftalık kayıplardan sonra 31.000 dolar seviyesini yeniden ele geçirdi.

Balina birikimi, ağ gelişimi ve yakında gerçekleşecek Vasil Hardfork’un etrafındaki iyimser beklentiler, Cardano’nun son fiyat hareketi için temel tetikleyiciler gibi görünebilir.

Hafta sonu boyunca, on-chain analitik firması Santiment, ADA ağında büyük balina işlem sayılarının artmaya başladığını açıkladı. En son böyle bir örnek görüldüğünde ADA’nın yaklaşık %28 oranında yükselmiş.

Cardano, Vasil HFC’ye hazırlanıyor

IOHK’nın en son haftalık geliştirme güncellemesine göre, Vasil Hardfork için hazırlıklar son aşamada.

IOHK’ya göre bu haftaki plan, yeni bir Vasil geliştirici test ağı başlatmak ve ekosistem ortaklarının (geliştiriciler ve üçüncü taraf bileşen sağlayıcılar dahil) sert çatallanmadan önce yeterli zamana sahip olmasını sağlamak için son testler üzerinde geniş bir geliştirici grubuyla yakın çalışmak olacak.

IOHK ayrıca ağ büyüme bilgilerini içeren bir veri de açıkladı. Şu anda, Cardano üzerinde 992 proje inşa ediliyor. Cardano’da yakın zamanda toplam 89 proje başlatılırken, NFT projelerinin sayısı 5.796’ya yükseldi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu