Nedir? Nasıl? Neden?

SHIB, sahte adres iddiasıyla CoinMarketCap’i suçladı

Sponsorlu İçerik

Shiba Inu, spot kripto borsası olan CoinMarketCap’i sahte yerleşim adresleriyle suçladı. CoinMarketCap’ten yanıt gecikmedi.

Kripto para evreninde en büyük bilgi tedarikçisi olan spot borsa CoinMarketCap’in, meme-coin Shiba Inu’ya ait 3 yerleşim adresinin sahte olduğu iddia edildi. SHIB grubu Twitter üzerinden açıklama yaparak, yatırımcıları CoinMarketCap‘te endeksli olan 3 sahte anlaşma adresi konusunda uyardı. BEP20, Solana (SOL) ve Terra (LUNA) blok zincirlerindeki adreslerin hepsinin geçersiz olduğu kaydedildi.

Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabında oldukça sert açıklamalarda bulunarak 3 sahte hesabında kasten yer aldığını belirtti.

“CoinMarketCap’in bilerek 3 sahte sözleşme adresi listelediğini lütfen unutmayın. Bu adreslerin hiçbiri (BEP20, Solana, Terra) geçerli SHIB adresleri değildir ve kullanımı güvenli değildir. Bu sözleşmelerle etkileşime girmeyin. Fonlarınız geri dönülmez bir şekilde kaybolacağı için bu adreslerden SHIB satın almayın.”

Shiba Inu, CoinMarketCap’in, iş gücü ve ile sözleşmelerin listeden çıkarılması konusundaki tüm resmi iletişim stratejisini terk etti. Bu nedenle dolandırıcıların platformda tokenin liste bilgilerine zarar vermesine bilerek izin verdi.

CoinMarketCap’ten cevap gecikmedi

CoinMarketCap platformu, Shiba Inu ekibinin iddialarına yanıt vermekte gecikmedi. Platform yaptığı açıklamada, listelenen sözleşmelerin, zincirler arası işlemleri kolaylaştırmak için tasarlanmış Shiba Inu’nun sarılı tokeninin solucan deliği adresleri olduğunu söyledi. Bu tür adresler, kullanıcıların diğer zincirlerden Ethereum blok zincirinde aktarılan tokenler ile etkileşime girmesine izin veriyor.

CoinMarketCap resmi Twitter hesabı üzerinden verdiği yanıtta şu ifadelere yer verdi:

“Şüpheye mahal vermemek için adreslerin kötü niyetli görünmediğini söylememiz gerekecek. Kullanıcıların keyfini çıkarması ve zincirleme işlemlerini kolaylaştırmak için paketli eşyalar için sözleşme adreslerini göndermemiz için farklı örnekler var.”

CoinMarketCap’in yanıtına SHIB tarafından herhangi bir hamle gelmedi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu