Nedir? Nasıl? Neden?

SHIB ve diğer coinler BitPay’da bir süre ücretsiz olacak

Sponsorlu İçerik

Ödeme sağlayıcısı, BitPay müşterilerinin sınırlı bir süre için ücretsiz kripto satın almalarını sağlamak için Simplex ile ortaklık kurdu.

20 Aralık tarihinde yapılan basın açıklaması BitPay tarafından yayınlandı. Atlanta merkezli şirket fiat-to-kripto ABD içinde müşterilere yönelik cüzdan uygulaması üzerine Feeless, kripto alımlarını sağlamak amacıyla Simplex Onranmps ile ortaklığa girdi. Oluşan bağlantı ile kişiler, cüzdanlarını finanse etmek için kripto para birimi değişimi kullanma ihtiyacını ortadan kaldıracak. BitPay cüzdan kullanıcıları, Apple Pay, Google Pay ve BitPay‘ın banka kartı yardımıyla bir dizi dijital para birimi satın alabilecekler

Kripto para piyasasının hareketli olduğu dönemde, BitPay’ın bu hamlesi kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor.

Simplex CEO’su Nimrod Lehavi, ortaklığın kripto paraya yeni başlayan insanların herhangi bir ücret ödemeden piyasaya adım atmalarına izin vererek giriş engelini azaltacağını açıkladı:

“BitPay ile birlikte çalışarak kullanıcılar için bu ücretleri bir süre erteliyoruz. Böylece herkes, herhangi bir yerde kripto alanına girme fırsatına sahip olabilecek. Simplex ve BitPay birlikte tüketicilerin kripto alanına girmesini mümkün hale getiriyor. Promosyon ortaklığı yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olacaktır.”

BitPay Shiba Inu için destek ekliyor

BitPay‘ın desteklenen kripto para birimleri paketi, Shiba Inu (SHIB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), BitcoinCash (BCH) ve çeşitli tokenleri içeriyor. Şirket, ezici talep nedeniyle bu ayın başında sıcak memecoin olan SHİB’i entegre etti.

CEO Stephen Pair, Shiba Inu topluluğunun çok tutkulu olduğunu belirterek, topluluk katılımının blockchain‘in benimsenmesini teşvik etmenin anahtarı olduğunu da sözlerine ekledi:

“BitPay, coin sahiplerinin daha fazla topluluk katılımının, blockchain ödemelerinin tüketicilerin ve işletmelerin fon alma ve harcama şeklini bozmasının önünü açmak için blockchain endüstrisini taşımaya yardımcı olan farkındalığı ve benimsenmeyi desteklediğine inanıyor.”

BitPay, kripto satın alma ve harcamaya izin vermenin yanı sıra hediye kartlarını da destekliyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu