Nedir? Nasıl? Neden?

Shiba Inu ve Visa’dan dev işbirliği: Token yakan kart

Sponsorlu İçerik

Popüler memecoin Shiba Inu ekibi, Visa ile yaptığı işbirliği ile “SHIB yakan kart” anlaşmasını duyurdu. Üzerinde çalışılan kart ile yapılan harcamaların ardından SHIB arzının belli bir bölümünün dolaşımdan çıkarıldığını kaydetti. Duyurunun ardından Shiba Inu’nun yakım oranında %66’lık bir yükseliş görüldü.

Metaverse arazi satış projesine geçtiğimiz aylarda başlayan ve SHIB yakımları ile adından sıkça bahsettiren kripto para birimi, yakma konusunda büyük bir adım atarak dünya ödeme devi Visa ile anlaşma yaptığını duyurdu. Yakımları takip eden Shibburn platformunun Twitter hesabı üzerinden 3 saniyelik bir video ile SHIB ve Visa’nın birlikte çıkaracağı kart tanıttı.

Söz konusu harcama yapıldıktan sonra belli miktardaki SHIB arzının sistemden tamamen çıkarılacağı kaydedildi. Yayınlanan kısa videoda kart renginin turuncu olduğu dikkat çekerken, “Ödeme yap SHIB’yi yak” sloganı kullanıldı.

SHIB yakım oranında %66’lık artış

Visa ile yapılan işbirliğinin ardından 24 saatte SHIB yanma oranında %66 oranında bir artış yaşandı. Söz konusu sürede 180 milyon token dolaşımdan çıkarıldı.

Hatırlanacağı üzere, Shiba Inu ekibi ve Ryoshi Vision, SHIB yakma portalını duyurmuştu. SHIB yakan kullanıcılara RYOSH token’larının dağıtılması beklenirken, ödemelerde ciddi anlamda sorun yaşandı.

RYOSHI tarafına ciddi şekilde yavaşlayan ödül dağıtımıyla ilgili eleştiriler yapılarak, şu ifadeler kullanıldı:

“Burada açık olarak görülen, işlerin vadedildiği gibi sürmediğidir. Ödül akışkanlığı ciddi şekilde yavaşlamıştır. RYOSHI ekibine konu hakkında ulaşılmıştır. Topluluğumuzun projelere duyduğu güven her şeyin üzerindedir.” 

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu