Nedir? Nasıl? Neden?

Twitter yönetim kurulu, Elon Musk ile uzlaşmaya mı gidiyor?

Sponsorlu İçerik

ABD medyası Washington Post tarafından yayınlanan bir raporda, Twitter yönetim kurulunun, devralma anlaşmasının bir parçası olarak Tesla CEO’su Elon Musk’ın taleplerine uymayı planladığı belirtildi.

Elon Musk’ın Twitter’ı devralmasının bir parçası olarak yönetim kurulunun dahili verilere erişimin sağlanmasına onay vereceği konuşuluyor. Washington Post’a isminin açıklanmaması koşulu ile demeç veren yetkili bir kişi, karşılıklı olarak müzakerelere devam ettiğini ve Elon Musk’ın talebine olumlu yaklaşıldığını söyledi. Konuyla ilgili detaylı bilgilerin hafta sonuna kadar aktarılacağını kaydetti.

Bilindiği üzere dün Elon Musk, Twitter alımıyla ilgili SEC’e bildirimde bulundu. Twitter’ı devralma anlaşmasından çekilme hakkının olduğuna dikkat çeken Musk, SEC mektubunda, Twitter’ın sahte hesapları ele alma şeklindeki itirazlarını ve çekincelerini detaylı olarak anlattı. Bunu haberimizde vermiştik.

Musk’ın Twitter verilerine erişim hakkı

Twitter’ın Elon Musk Twitter anlaşması kapsamında veri sağlaması gerektiğini açıkça belirtilmişti. Hukuk ekibi, Musk’ın sosyal medya şirketinin müstakbel sahibi olarak istediği verilere açık bir şekilde yetkili olduğunu söyledi. Twitter üyelerinden gelen uyum anlaşması, Musk’ın anlaşmayı kapatma düşüncesini yok edebilir.

Hesap verilerinin sağlanması ve Musk’ın değerlendirmesi açısından her şey yolunda giderse, anlaşmanın tamamlanacağı söyleniyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu