Altcoin HaberleriSon Dakika
Trend

2020’de Patlaması Beklenen Kripto Paralar

Sponsorlu İçerik

2020, kripto para piyasası için iyi bir yıl olacağa benziyor. Beklenen birçok gelişme ile yatırımcılar ve uzmanlar bu yıl “yeşillikler” dışında hiçbir şey beklemiyorlar. Birçok kripto para biriminin bu yıl mükemmelleşeceği tahmin ediliyor ve bu yazı bunlardan birkaçına ışık tutuyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum, kripto para topluluğunun büyük bir kısmı için Bitcoin‘in en büyük rakibi. Bununla birlikte, dijital para son birkaç ay içinde etkileyici bir performans sergileyemedi, ancak birçok uzman bunun değişmek üzere olduğuna inanıyor.

DApp platformunda geçtiğimiz yıl 1.4 milyondan fazla kullanıcıyla sonuçlandı ve bunun 1.28 milyonu kalan kullanıcı sayısı ile yeni kullanıcılardı. Ethereum’un ağ kullanımı son yıllarda gelişti ve benimsenme oranı da yüksek. Birçok uzman dijital para için büyük bir yıl öngörüyor.

Tezos (XTZ)

On-chain bir yönetim sistemi tarafından desteklenen Tezos’un altında yatan teknoloji, bahis teknolojisinin kanıtını bir üst seviyeye taşıyor. Uzmanlara göre ekosistemi, büyük şirketlerin buna ilgi duyduklarını ifade ettikten sonra, büyük bir kamu altyapısı haline gelecek. Dijital para şu anda 11. sırada ve 2.07$ ‘dan işlem görüyor. Uzmanlar ve analistler yıl sonuna kadar 12$ ‘a tırmanması bekleniyor.

Litecoin (LTC)

Litecoin, geçen yıl en iyi performans gösteren kripto paralardan biriydi ve bu yılda muhteşem performansına devam etmesi bekleniyor. Lightning ağı zaten çalışıyor ve çalışıyorken LTC, Bitcoin ile değiştirilebilir. Litecoin, Bitcoin’in sunamayacağı bir şey olan global bir ödeme ağı ile hizmet etmeye hazır olduğundan, teknoloji açısından her zaman Bitcoin’den üstün bir kripto para olarak görülüyor.

Fiyatının bu yıl iki katına çıkması bekleniyor. Bazı uzmanlar, dijital paranın yıl sonundan önce %440 oranında artış göstereceğine inanıyor. Şu anda 71.56$ ‘dan işlem görüyor ve bu yıl yatırım için en iyi seçenekler arasında.

Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens‘in 2020 yılında havale ödemeleri, ağındaki ICO’lar, küçük bankalarda ve diğer finans kurumlarında sınır ötesi ödemeler, SDEX gibi merkezi olmayan borsalar ve lightning ağının uygulanması ile ilgili olarak pazarı ele geçirmesi bekleniyor.

Ripple‘ın XRP‘si büyük banka çemberinde ve Solaris’in yanı sıra Stellar‘ı (şimdi pazar payı açısından Stellar’dan 5 kat daha büyük) geçerek hakim olacak olsa da, Stellar Lumens‘in onları söz konusu dijital paralar ile aynı lige sokan diğer yönleri çalıştırması bekleniyor.

XRP

Kuşkusuz bankacılık altyapısı açısından önde gelen para olan Ripple, bu yıl daha fazlasını başarmaya hazır görünüyor. Dünya çapında Western Union ve Moneygram gibi anlaşmalar ile dijital para, bankacılık anlamında koin olarak yerini koruyacak. Dijital paranın bu yıl %380’den fazla artış sergileyeceği öngörülüyor. Fiyatı şu anda 0.27 $.

ICON (ICX)

ICON, kullanıcıların çeşitli blok zincirleri arasında iletişim kurmasını sağlayacak en büyük merkezi olmayan ağı kurarak kriptoyu gerçek dünyaya bağlamaya çalışıyor. Kurumsal ve perakende yatırımcılara hizmet edecek uygun bir platform olacak. ICX, şu anda 0.46$ ‘dan işlem görüyor ve bu fiyatın tahminlere göre bu yıl 5$ ‘a ulaşması bekleniyor.

Cardano (ADA)

Cardano, seneye güçlü bir notla başladı ve ay başında 0.033$ ‘dan şu anda 0.058$’ dan işlem görmeye başladı. Uyum sağlama oranı hala geride kalsa da, koin’in bu yıl değişmesi bekleniyor. Goguen Projesi’nin ve KEVM test ağının başlatılması, koin’in bir yükseliş yapması bekleniyor. Cardano’nun yılın açılış aşamasındaki %47’lik artışı, bu yıl yükseliş eğilimi için güçlü bir durum oluşturuyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu