Altcoin Haberleri

BitMEX, 6 yeni altcoini listeleyeceğini duyurdu

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası BitMEX, 6 yeni altcoini listeleyeceğini duyurdu. Borsa, Shiba Inu (SHIB), Sandbox (SAND), Decentraland (MANA), CRO, FTT ve WBTC‘yi bu haftadan itibaren listelemeye başlayacağını açıkladı.

Spot işlem adımıyla müşteri kitlesini büyütmeyi amaçlayan kripto borsası BitMEX, 2021 yılına damgasını vuran Shiba Inu dahi 5 kripto para birimini daha listelediğini duyurdu. Şirketin resmi web sitesinden yapılan açıklamada SHIB, SAND, MANA, CRO, FTT ve WBTC’yi bu hafta içinde listeleyeceğini bildirdi. Kripto para birimlerinin hangi gün ve saatlerde listeleneceği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Söz konusu 6 coin’in yanı sıra önümüzdeki haftalarda OKX borsasının kendi token’ı OKB’nin de BitMEX işlemlerine açılacağı kaydedildi.

Önümüzdeki günlerde ETH/BTC dahil olmak üzere birçok yeni spot ve türev işlem çiftlerinin kullanıma açılacağını açıklayan BitMEX borsası, son zamanlarda spot işlemleri borsaya dahil ederek müşteri kitlesini büyütmeyi amaçlıyor.

Bu kripto paraları balina hesaplar tercih ediyor

Borsanın listelediği 6 kripto para biriminin, Ethereum balinalarının en çok işlem yaptığı ve hesaplarında bulundurdukları varlıklar olması dikkat çekti. SHIB ve FTT ile Crypto.com borsasının token’ı olan CRO bu anlamda ön plana çıkan kripto paralardan… SAND ile MANA’yı ihraç eden şirketlerin geleceğe yönelik ciddi yatırımlar aldıkları biliniyor.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu