Altcoin Haberleri

Apecoin, ETH balinalarına rağmen yüzde 25 düştü

Sponsorlu İçerik

Ethereum balinaları, son 24 saat içinde büyük ApeCoin (APE) alımları yaptı. Ancak buna rağmen, ApeCoin fiyatı son birkaç saat içinde yaklaşık %25 düştü.

“Sabo”, “BlueWhale0079” ve “Bonobo” dahil olmak üzere önemli Ethereum balinaları, son 24 saat içinde milyonlarca dolar değerinde ApeCoin satın aldı. Bununla birlikte, geçen haftadan bu yana Bored Apes ve Otherdeeds NFT’lerinin düşen satışları fiyatı etkiledi ve bu da APE fiyatlarını 7$’a düşürdü.

ApeCoin (APE), son birkaç saat içinde %25 düştükten sonra şu anda 7.55 dolardan işlem görüyor.

Düşen NFT piyasaları APE’ye baskı yapıyor

APE’nin Bored Ape NFT koleksiyonunun yerel tokenı olduğu göz önüne alındığında, token, koleksiyona yönelik hareketleri izleme eğiliminde. Bored Ape’in yaratıcısı Yuga Labs tarafından yeni bir metaverse projesi beklentisiyle token Nisan ayında kendi zirvesine yükseldi.

Ancak, yeni Metaverse’in piyasaya sürülmesinden bu yana Otherside, APE projesi üzerindeki hikaye şimdilik sona erdiği için tutarlı bir düşüş trendinde. Bu düşüş eğilimi, kripto piyasasında NFT fiyatlarını da düşüren bir çöküşle daha da güçlendi.

Bored Ape’in taban fiyatı son iki haftada %40 düştü ve Salı günü bir ayın en düşük seviyesini gördü. Projedeki işlem hacimleri de bu ay büyük ölçüde kurudu.

En büyük Ethereum balinaları ApeCoin (APE) biriktiriyor

ApeCoin (APE) fiyatları son 3 gündür 8-9,5 dolar aralığında hareket ediyordu. Bununla birlikte, tüm metaverse tokenları darbe aldığından, Bored Ape NFT’lerinin tokenı önemli ölçüde düştü.

WhaleStats verilerine göre APE, son 24 saatteki en büyük 500 ETH balinası arasında işlem hacmi açısından ilk 10’a geri döndü. Fiyatlar 8 dolara düşmesine rağmen balinaların ApeCoin biriktirmeye duydukları güven ispatlanmış oldu. Birkaç önemli balinanın satın alması, fiyatı son 24 saat içinde kısa süreliğine 10 doların üzerine çıkardı. Bununla birlikte, zayıf yatırımcıların ApeCoin (APE) üzerindeki duyarlılığı, fiyatı 10 doların üzerinde istikrara kavuşturamadı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu