Altcoin Haberleri

ApeCoin, ETH balinalarının en sevdiği 3. token oldu

Sponsorlu İçerik

ApeCoin, ilk 100 Ethereum cüzdan adresi arasında Ethereum (ETH) ve USDC’den sonra en çok satın alınan üçüncü kripto para birimi oldu, Tether (USDT) ve Loopring’i (LRC) geride bıraktı.

APE, ApeCoin ekosisteminin yerel tokenıdır. APE, 17 Mart 2022’de kripto piyasası toparlanırken tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 39.40$’a yükselmişti.

APE, Otherside Metaverse’in piyasaya sürülmesiyle Mayıs ayında günlük ortalama 2,07 milyar dolarlık işlem hacmi gördü. Bu, kripto para birimine tutarlı yatırımcı ilgisinin bir göstergesi.

On-chain verilerine göre APE, ortalama 157.609 $ satın alma tutarı ve ortalama 12.721 APE miktarı ile ETH balinaları tarafından en çok satın alınan üçüncü dijital varlık haline geldi.

APE dışında, Tether (USDT), Chiliz (CHZ), Fantom (FTM), Yearn Finance (YFI) ve Loopring (LRC) gibi diğer dijital varlıklar, ilk 100 cüzdan adresi tarafından en çok satın alınan kripto para birimleri arasında yer alıyor.

APE, Yuga Labs’ın Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonu etrafında inşa edilen ekosistem üzerinde gelişiyor. BAYC, yayınlandığı tarihten itibaren satış hacmine göre üçüncü en büyük dijital koleksiyon.

BAYC’nin popülaritesi ve ApeCoin’in, Otherside metaverse lansmanı sırasında ücretsiz airdrop ile verilen arazi tapularını almak için bir uygunluk şartı olarak kullanılması, kripto para birimine olan talebin artmasına katkıda bulundu.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu