Altcoin Haberleri

Balina hesaplar cüzdanlarına 3.56 milyar TRX ekledi

Sponsorlu İçerik

Kripto para piyasası ayı döneminden geçerken Tron (TRX) alım talepleri arttı. TRX bu ayın en çok kazanan tokeni olarak adından sıkça söz ettirdi. Kripto balina hesaplar bu yükselişi değerlendirerek son 24 saat içinde büyük miktarda TRX alımı yaptı.

Whale Alert verilerine göre, balina hesaplar birden fazla işlem yaparak cüzdanlarına 293 milyon doların üzerinde TRX tokeni ekledi. Yaklaşık 3.56 milyar TRX, Binance’den farklı olarak bilinmeyen cüzdanlara taşındı. Bu satın alma 76 milyon doları aşan iki büyük işlemle gerçekleşti. Balina hesabı 30 Mayıs’ta 87,7 milyarın üzerinde TRX tokeni satın aldı. En büyük işlem olan 960 milyon TRX ise Binance’den bilinmeyen bir hesaba taşındı.

TRX tokeni, CoinMarketCap verilerine göre, 0,08047 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte %2,53 oranında düşüş yaşasa da son 30 gün içerisinde %20’den fazla artış gösterdi.

Justin Sun’dan stablecoin açıklaması

TRON kurucusu Justin Sun, stabilcoinler ve USDD ile ilgili bazı büyük haberlerin bu hafta içinde duyulacağını açıklamıştı. TRON’un USDD’si, TerraUSD çöküşünün ardından en karlı stabilcoin olduğunu kanıtladı. USDD toplam arzı 601 milyon dolara yükseldi. 24 saatlik işlem hacmi 62 milyon dolar olarak kaydedildi.

Bu artış, TRON blok zincirinin piyasa çöküşü sırasında kilitlenen toplam değerini artırmasına yardımcı oldu. Tron’un TVL‘si son 1 ayda yaklaşık %50 arttı. Kilitli değeri ise 5,9 milyar dolar. Bununla birlikte, Ethereum zinciri hala en büyük TVL ile lider durumda.

TRON DAO Rezerv,Three Arrows Capital‘in tezgah üstü (OTC) masası olan TPS sermayesinin 8. üyesi olduğunu duyurmuştu. Falconx ağı, Rezerv tarafından üye listelerine eklendi

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu