Altcoin HaberleriManşet

Binance’da en kütü performans gösteren altcoin’ler

Sponsorlu İçerik

Binance, platformundaki kripto trader’ların davranışlarına yeni bir bakış sunuyor. Ayrıca platformda en kötü performans gösteren varlıkları açıkladı.

Binance, işlem hacimlerinin ikinci çeyrekte düştüğünü ve küçük kripto para birimlerinin Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans gösterdiğini açıkladı.

“Ticaret hacimleri, 2020’nin ikinci çeyreğinde, ilk çeyreğe göre biraz daha düşüktü. Büyük sermayeli varlıklar (Bitcoin ve Ethereum hariç) için özellikle belirgin bir düşüş eğilimi gösterdi. Benzer şekilde, en iyi ikinci çeyrek performanslarının tümü LEND, BNT, ERD ve EDO gibi orta kapak altcoin’leriydi. Bu varlıkların her biri %500’e yakın veya daha fazla kazandırdı.

Bu son çeyrekte, ETH’nin ikinci çeyrekte yükselmeye devam etmesi, LINK ve ADA gibi altcoin ticaretindeki göreli artışlarla çakışması nedeniyle Bitcoin spot ticaret baskınlığında belirgin bir düşüş yaşandı.”

Hem büyük kripto para birimleri Bitcoin hem de Ethereum üç ayda %42 ve %69.7 getiri elde ederken, XRP durgun kaldı. XRP, işlem hacmini yarı yarıya azaltarak %0.5’lik minimal bir getiri elde etti.

XRP, MCO, Tierion (TNT), STP Network (STPT) ve Bread (BRD) sırasıyla en kötü performans sergileyen varlıklar.

Bitcoin’in Altın ve S&P 500 ile korelasyonu

Bitcoin’in geleneksel finansal piyasalarla karşılaştırılması konusunda Binance, Bitcoin ve altın arasında sıfır korelasyon olduğunu ortaya koydu. Anlatım, Bitcoin ile S&P 500 karşılaştırıldığında değişiyor.

“Aynı yöntemi BTC ve S&P 500 günlük getirilerine uygulamak farklı bir tablo gösteriyor. Korelasyonun çok düşük olduğu veya olmadığı uzun bir dönemden (8 ay) sonra, korelasyon katsayısı Şubat / Mart 2020’de yaklaşık 0.6’ya yükseldi.

Muhtemel bir yorum, Bitcoin’in ABD’deki sıkıntılı finansal sermaye piyasasının performansını yansıtırken, COVID-19 yüksek belirsizlik yarattı ve likit varlıklara bir uçuş başlattı. Ayrıca, bu korelasyon Haziran ayı sonlarında COVID-19 öncesi seviyelere düşmüş gibi görünmektedir. Bunun ne kadar kısa bir aykırı değer veya BTC ve S&P 500 ile ilişkili olmadığı daha normal bir duruma dönüşü olduğu görülüyor.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu