Altcoin Haberleri

Binance’in LUNC yakım kararı token’ın fiyatını etkiledi

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, yakın tarihli bir açıklamasında LUNC spot ve marjin alım-satım işlemlerinde elde edilecek tüm işlem ücretlerinin LUNC yakım adreslerine yollanacağını kaydetti.

Dünyanın hacim olarak en büyük kripto borsası olan Binance, yakım mekanizması için katılım seçeneği sunarak, kullanıcıların isteğine bağlı olarak, tüm işlemlerde otomatik bir yakım uygulanmayacağını açıklamıştı. Fakat borsanın CEO’su Changpeng Zhao, bu karardan vazgeçtiklerini kaydetti. Zhao, LUNC topluluğunun memnuniyetsizlik göstermesi, geliştirmenin zaman alacağı gibi sebeplerden dolayı karardan vazgeçtiklerini açıkladı.

Alınan son kararda, Binance ağı üzerinde LUNC/BUSD ve LUNC/USDT spot ve marjin işlem çiftlerinden elde edilen tüm alım satımlarda işlem ücretlerinin yakılarak dolaşımdan çıkarılacağı bildirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zhao, şöyle konuştu:

“Bu, tüm kullanıcılara karşı adil olmamızı sağlayacak. Alım satım deneyimi ve likidite aynı kalırken Binance, topluluğun istediği gibi LUNC arzının azalmasına katkıda bulunabilecek.”

Binance borsasının açıklamasının ardından LUNC fiyatında bir hareketlilik yaşandı. Token %38’lik bir yükseliş gösterdi. CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazıldığı saatte LUNC 0,000319 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte %0.18 oranında düşüş yaşadı.

Zhao “topluluğumuzu dinleyeceğiz” demişti

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Cuma günü Twitter’da yapılan soru-cevap (AMA) etkinliğinde kendisine sorulan “Binance’teki her işlem için yüzde 1.2’lik LUNC yakımı destekleyecek misiniz?” sorusuna “kesinti uygulanmayacak” yanıtını verdi.

Zhao, “topluluğumuzu dinleyeceğiz” diyerek yapılacaklar listesini maddeler halinde sıraladı.  İlk sırada müşterilere LUNC işlemleri için %1.2 kesinti ödemeyeceklerine dayanan bir seçenek sunacağı kaydedildi. Yani yakım işlemleri otomatik olarak gerçekleştirilmeyecek. Bu bilgileri haberimizde vermiştik.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu