Altcoin Haberleri

Buterin, DOGE Vakfına 1 milyon dolarlık ETH mi bağışladı?

Sponsorlu İçerik

Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin‘in Dogecoin geliştiricilerine 1 milyon dolar değerinde ETH bağışladığı iddia edildi.

Gokshtein Media kurucusu David Gokhstein, bugün Twitter üzerinden Vitalik Buterine ve Dogecoin ile ilgili yeni beklentilerini paylaştı. Ethereum kurucu ortağı Buterin’in, Dogecoin Vakfı’na 1 milyon dolar değerinde kripto para bağışladığı iddia edildi. Gokhshtein, ilk tweet’inde şu iddiada bulundu:

“HABER GÜNCELLEMESİ: Vitalik Buterin Dogecoin’i Desteklemek İçin 1 Milyon Dolarlık ETH Bağışladı.”

Gokhstein bir sonraki tweet’inde ise şu ifadeleri kullandı:

“Vitalik Buterin’in dışarı çıkmasını ve DOGE’yi bir sonraki seviyeye taşımaya yardımcı olmak için bazı aptalca şeyler üzerinde çalıştığını söylemesini bekliyorum.”

Vitalik Buterin’in Dogecoin Vakfı’na yaptığı bağışla ilgili haberler Dogecoin yatırımcısı Matt Wallace tarafından paylaşıldı. Wallece Twitter hesabından konuyla ilgili attığı tweet’te “Vitalik Buterin ETH’de Dogecoin Vakfına 1 milyon dolardan fazla bağış yaptı” dedi.

Billy Markus konuyla ilgili yorum yapmadı

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Wallace tarafından yayınlanan tweet’e yorum yapmadı. Markus, bağışı doğrulamamasının yanı sıra redde etmedi.

Markus, DOGE topluluğunun şu anda ideal imajına yaklaşıp yaklaşmadığını belirtmese de, Bitcoin yatırımcılarının diğer zincirlerin hayranlarına müsamaha göstermedikleri için artık “en yaygın olarak kibirli küçümseyici kardeşler olarak ortaya çıktıkları” yorumunu yaptı. Max Keizer ve Eski Twitter CEO’su Jack Dorsey, diğer kripto paralardan sıklıkla dolandırıcılık olarak bahsedenler arasında yer alıyor.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu