Altcoin Haberleri

Cardano (ADA) ağındaki cüzdan sayısı 5,2 milyona ulaştı

Sponsorlu İçerik

Cardano (ADA) ağındaki cüzdan sayısı, kripto para biriminin blockchainindeki aktivite düştüğünde bile, Nisan ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,2 milyona yükseldi.

CryptoCompare’in son varlık raporuna göre, ADA sahibi adreslerin sayısı geçen ay %2,99 artarak 5,2 milyona ulaştı.

Raporda, ADA sahibi kısa vadeli yatırımcıların sayısının Mart ayında 682.000’den geçen ay 377.000’e %44.6 düştüğü de belirtiliyor.

CryptoCompare’in raporu, Cardano blockchainindeki faaliyetin, aylık işlemlerin %62,2 düşüşle 1,17 milyona düşmesinin ardından “Nisan ayında önemli bir darbe aldığını”, ortalama aktif adreslerin ise %57,7 düşüşle 52,000’e düştüğünü detaylandırıyor.

Benzer şekilde, günlük yeni adres sayısı da %59,1 düşüşle 23.200’e geriledi. Bu arada, kripto para ağındaki ortalama işlem ücretleri Mart ayındaki 0,42 dolardan Nisan ayında 0,91 dolara çıkarak iki kattan fazla arttı.

Özellikle on-chain verileri, aktivitenin yavaşlamasına rağmen çoğu ADA sahibinin hala biriktirdiğini gösteriyor. ADA’ya olan perakende ilgi “hızla artıyor”, balinalar ise 7 aylık bir süre boyunca varlıklarını sattıktan sonra yeniden bir birikim eğilimine yeniden girdi.

Balinalar ve küçük yatırımcılar, fiyat 15 ayın en düşük seviyesine düştükten sonra yeniden ADA biriktirmeye başladı. ADA fiyatı geçen yılın Ağustos ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3 doları gördükten sonra günümüzde 0.77 dolara kadar geriledi.

ADA yatırımcıları, ayı piyasası boyunca tokenlarını elinde tutuyor gibi görünüyor. Coinbase’in fiyat sayfalarından elde edilen veriler, yatırımcların ADA’yı elde tutma süresinin 121 gün olduğunu gösteriyor; bu, platformdaki ADA kullanıcılarının varlıklarını “satmadan veya başka bir hesaba veya adrese göndermeden” önce dört aydan fazla tuttuğu anlamına geliyor.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu