Altcoin Haberleri

Cardano ağındaki aktif cüzdan sayısı 5 milyonu aştı

Sponsorlu İçerik

Cardano, ağdaki cüzdan sayısı ile 5,1 milyonun üzerinde ulaşan – yılın başından bu yana yüzde 48 artışla büyümeye devam ediyor. Perakende yatırım alanındaki zıplama da, DeFi ekosisteminde kilitli olan toplam değerin artışı gibi diğer ölçümlerle de görülmekte. Mart ayından bu yana, Cartano’daki adreslerin sayısı neredeyse iki katına çıktı, geçen ayın rakamı 2,6 milyon idi.

Cardano projesi ve ekosistemi şimdiye kadar, birkaç başarılı gelişme kilometre taşlarının arkasına inşa edilmeye devam ediyor, ADA için şimdiye kadar muazzam bir yıl oldu. Projeler ağa akın ediyor, neredeyse 900 proje şimdi Cardano ağında geliştiriliyor.

HODLcular ile ilgili daha olumlu haberler var. 120 ila 12.000 ABD doları arasında kalan hesap sayısı son haftalarda arttı, şu anda tüm ADA tokenların yaklaşık %17’sini oluşturuyor.

Bununla birlikte, 10.000’den fazla ADA tutan balina sayısı tüm zamanların en dibinde. Bunun bir azalan ilginin bir işareti olup olmadığı belirsiz, ancak ADA’nın fiyat hareketinde kesinlikle bir momentum var. 2022 için planlanan teknik geliştirme ve ekosistem büyümesine rağmen, proje ile ilgili dört gözle bekleyecek çok şey var.

Cadano uzun süre piyasada bulunurken ve başarının tadını çıkarırken, son 12 ay son derece verimli geçti. Proje, ağa akıllı sözleşmeleri ortaya çıkarmak da dahil olmak üzere bazı önemli yükseltmeler yapmıştır.

Bu kilometre taşları, hem ADA’nın fiyatı ve projelerin genel maruz kalması açısından proje için büyük kazanımlara yol açtı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu