Altcoin Haberleri

Cardano balinaları, 5 haftada 200 milyon ADA satın aldı

Sponsorlu İçerik

Yayınlanan verilerde Cardano balina hesaplarının son 1.5 ay içinde 200 milyondan fazla ADA token satın aldığı kaydedildi.

Kripto analitik platformu Santiment‘in en son yayınladığı verilere göre, ağdaki en büyük balina adresleri hesaplarına 200 milyon token ekledi. Söz konusu veriler 7 ay boyunca stabil olan ADA sahipleri için yükseliş işareti olabilir. Bu yılın başlarında yaşanan geniş piyasa çöküşünün ortasında, ADA balinaları kripto varlığının fiyatı konusunda iyimser görünüyor.

Cüzdanlarında 1 milyon ve 10 milyon ADA tutan Cardano balina adresleri, son 5 haftadır yoğun bir şekilde hesaplarına ADA eklemeye devam ediyor. Santiment, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

#Cardano 1 milyon ila 10 milyon $ ADA tutan balina adresleri, 7 aylık bir damping döneminden sonra (-1 ,7 milyon daha az $ ADA ) son 5 haftada çantalarını biriktiriyor (196 milyon daha fazla $ADA ). En büyük 9. piyasa değeri varlığı, son zamanlarda fiyatları Şubat 2021’de bu kadar düşük gördü.

9. en büyük kripto para biriminin fiyatını Eylül 2021’deki zirvesinden bu yana yüzde 75 oranında düşerek Şubat ayının en düşük seviyesinde olan ADA tokenlerinin yüklü miktarda alımı gerçekleşti. Satın alma baskısındaki artış, balina hesaplarının yakın vadede potansiyel bir toparlanma gözlemlediği anlamına gelebilir. Bu talep engelinin, 0,8 dolarda zorlu bir destek tabanı işlevi gördüğü söyleniyor.

DeFi endüstrisi büyümeye devam ediyor

DeFi endüstrisinin büyümesi, Cardano’nun TVL’sinin çeşitli platformlar ve akıllı sözleşmelere kilitlenen 300 milyon doların aşması nedeniyle balina adreslerindeki fonların hareketindeki değişimi takip etti.

Yılın başından bu yana, LTV günde 1,35 milyar ADA’dan Cardano’da el değiştirerek 69 milyar ADA’ya yükseldi. IntoTheBlock adındaki analiz platformu bu artışın 3 ayda 50 kattan fazla olduğunu kaydetti. Geçtiğimiz yılın işlem hacminde yüzde 216’lık bir artış görüldü ITB tarafından derlenen son veriler, metriğin Nisan ayından bu yana düştüğünü gösteriyor.

Önemli metrikler

Cardano Blockchain Insights panosuna göre, aktif adresler durgun kalırken, Cardano blok zincirindeki yerel token’ların sayısı artış yaşadı. TVL ise Mart ayında 434 milyon doların üzerine çıktıktan sonra 259 milyon dolara yaklaştı.

Ağ büyümesiyle ilgili yakın zamanda paylaşılan bir istatistikte IOHK 925 projenin inşa edildiğini açıkladı. NFT koleksiyonları yüzde 46,6 gibi devasa bir orana sahip oldu.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu