Altcoin Haberleri

Cardano vasil hard fork tarihi belli oldu: 22 Eylül

Sponsorlu İçerik

Cardano’da (ADA) merakla beklenen vasil hard fork yükseltmesinin tarihi belli oldu. Cardano üreticisi Input Output, vasil hard fork’un 22 Eylül’de gerçekleşeceğini onayladı.

Cardano’da merakla beklenen vasil hard fork yükseltmesi için 22 Eylül tarihi onaylandı. Şirket, “kapsamlı testlerini” gerçekleştirdikten sonra resmi tarihi açıkladı. Vasil yükseltmesinin başlangıçta Haziran ayında yapılması bekleniyordu, ancak teknik aksaklıklar nedeniyle birçok kez ertelendi. Input Out firması, ağın kapasitesini önemli ölçüde artıracağı için Vasil hard fork’un bugüne kadar yapılan en önemli yükseltme olduğunu vurguladı. Cardano geliştiricileri, karmaşık merkezi olmayan uygulamalar geliştirebilecekler.

Yükseltme ana ağ bloklarının en az %75’inin 1.35.3 düğüm sürümüyle oluşturulması ile gerçekleşti. ADA token’ının likiditesindeki büyük bölümün temsil eden yaklaşık 25 borsanın yanı sıra toplam değer kilitli en büyük merkezi olmayan uygulamaları da dahil etti.

Şu anda tüm bu matrislere karşı “iyi” bir şekilde takip eden Cardano, sert çatalın resmi tarihin 22 Eylül olarak onayladı.

CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazıldığı saatte Cardano 0.4605 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte yüzde 19 oranında düştü.            

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu