Altcoin HaberleriManşet

C. Hoskinson, Cardano Shelley ana ağının tarihini açıkladı

Sponsorlu İçerik

Output Hong Kong (IOHK), Cardano‘nun gelişiminde ve son birkaç hafta içinde Shelley‘in serbest bırakılmasına doğru büyük adımlar attıktan sonra, zaman nihayet geldi. IOHK, Shelley için ayrıntılı bir sunum planı yayınladı. Buna göre, Cardano Shelley ana ağ yükseltmesi 29 Temmuz 2020’de gerçekleşecek, Shelley mainnet’teki ilk staking ödülleri 18 Ağustos’tan itibaren kazanılmaya başlanacak.

Sunum planı dün Charles Hoskinson tarafından sunuldu. Hoskinson’ın açıkladığı gibi, sürüm 11 adımda gerçekleşecek. Friends & Family test ağının 11 Mayıs’ta lansmanı ve 25 Mayıs’ta test ağına katılan ikinci staking havuzu operatörleri grubunun ilk iki adımı tamamlandı.

Bir sonraki aşama, 9 Haziran’da, Haskell Shelley test ağının bir staking havuzu çalıştırmak isteyen herkes için açılacağı zaman. 16 Haziran’da, Hoskinson’ın belirttiği gibi, node ve cüzdan gibi tüm bileşenler bir araya getirilerek, herkese açık test ağı tüm kullanıcılara açılacak.

Bu arada, eski Byron bileşenleri kapatılacağı için borsalardan arayüzlerini ve yazılımlarını yükseltmeleri istenecek. Shelley ana ağ yükseltmesinden birkaç gün sonra Shelley Incentivized Testnet (ITN) ödülleri 3 Ağustos’ta ana ağda mevcut olacak.

18 Ağustos’a kadar, tüm operatörler aynı zamanda Shelley mainnet’in ilk bloklarını o tarihten itibaren üretmek için staking havuzlarını kurmak zorunda kalacaklar. O günden itibaren, ADA sahipleri aynı zamanda staking ödülleri kazanabilecekler.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu