Altcoin HaberleriManşet

CZ: Eninde sonunda ICO’dan tahsis edilen tüm BNB’yi yakacağız

Sponsorlu İçerik

Binance‘ın CEO‘su Changpeng Zhao, Twitter üzerinden borsanın 2017 ICO‘sundan tahsis edilen tüm BNB‘yi yakma planını paylaştı. CZ‘ye göre, Binance ekibine basılan 200 milyon Binance Coin’in (BNB) %40‘ı tahsis edildi. 80 milyon BNB‘lik bu miktar şu anda yaklaşık 37 Milyar Dolar değerinde ve borsadaki ekip, kârla satmak yerine hepsini yakmayı planlıyor.

CZ, bu bilgileri, ekibin BNB‘yi tahsis ettiği yerin blockchain adreslerinin izleme amacıyla tutulduğu aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

Binance Coin (BNB) 428 dolara düştü, satın alma temelleri güçlü kalıyor

Bugün erken saatlerde Binance Coin (BNB), 10 Milyar $ ‘ın üzerinde likidasyonla sonuçlanan kripto çapındaki bir düşüşün bir sonucu olarak 518 $‘ dan 428 $ ‘a düştü. Yazımız yazılırken, Binance Coin, dipten çıkmaya ve muhtemelen 500 $ ‘ı geri almaya çalıştığı 470 $‘ dan işlem görüyor.

Aşağıdaki günlük BNB/USDT grafiğinin kısa bir analizi. En azından Binance Coin‘in fiyatı Mart ayı sonlarında olduğu gibi 50 günlük hareketli ortalamaya (beyaz) dokunana kadar, coin’in önünde acımasız bir kaç gün olduğunu ortaya koyuyor.

Ayrıca grafikten tüm göstergelerin Binance Coin (BNB) için birkaç gün veya hafta düşüşe işaret ettiği görülüyor. Başlangıç olarak, günlük MACD taban çizgisinin üzerinde düşüş eğilimi gösteriyor. İkincisi, günlük MFI ve RSI aşırı alım bölgesinden düşüyor ve bu da devam eden bir düzeltmeye işaret ediyor.

Bununla birlikte, Binance smart chain çevreleyen temeller, Binance Coin (BNB) için çok ihtiyaç duyulan yükseliş ivmesini sağlamaya devam ediyor. Binance smart chain, yeni DApp‘leri ve Ethereum üzerinde çalışmanın yüksek gas maliyetlerinden kaçmaya çalışanları kendisine çekmeye devam ediyor. Ayrıca, Binance smart chain son gün içinde yaklaşık 4,76 milyon işlem gerçekleştirdiği için ağ etkinliği hala yüksek.

Bu nedenle, Binance Coin‘i çevreleyen düşüş ortamı, Binance Smart Chain‘deki hizmet programı dijital varlık için artan talebe bağlı olduğundan, daha fazla kazanımın sadece bir habercisi olabilir.

Haber bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Altcoinler ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun![/box

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu