Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

10 altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirledi

Sponsorlu İçerik

On altcoin, piyasadaki düşüşe rağmen tüm zamanların en yüksek seviyelerini geçerek rekor kırdı. Geçen hafta, Bitcoin fiyatı 9.800 dolardan 8.900 dolara düştü. Ethereum 248 dolardan 215 dolara geriledi. Ancak bu en iyi kripto paralar düşerken, birkaç küçük altcoin’in fiyatı arttı. Aynı zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesini geçmeyi başardı.

Bitcoin ve Ethereum dirençle mücadeleye devam ediyor

Bitcoin ve Ethereum sırasıyla 10.000 dolar ve 250 dolarlık dirençle mücadele etmeye devam ediyor. Daha da kötüsü, piyasaya hakim olan iki büyük kripto para, şimdi bunun altındaki seviyelerle zor zamanlar geçiriyor.

Borsa belirsizliğinin artması ve coronavirüs vakalarının yeniden canlanması kripto paraları olumsuz yönde etkiledi.

V şeklindeki iyileşmenin tamamlanma şansı gün geçtikçe azalıyor. Bunun yerine, büyük varlıkların çoğu daha az yükseliş sergilemekten başka bir şey yapamıyor. Bu da yaklaşan düşüş eğiliminin bir işareti olarak görülüyor. Sadece risk, varlıkların 2020’nin başında ve son haftalarda sahip olduğu herhangi bir yükseliş momentumunu azalttı.

Ancak en büyük kripto paralar düşmemek için mücadele ederken, küçük başlıklı altcoin’ler aynı koşullar ve duyarlılık altında yükseliyor.

On altcoin, tüm zamanların en yüksek rekorunu kırdı

Geçen hafta, Bitcoin ve Ethereum düşerken, bazı altcoin’ler sadece artmakla kalmadı, yeni rekorlar kırdılar. Verilere göre, altı farklı borsada on farklı altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesini oluşturdu.

Bu altcoin’ler;

  • Universal Market Access (UMA)
  • Ren (REN)
  • DMM: Governance (DMG)
  • Synthetic Network Token (SNX)
  • Celsius Network (CEL)
  • THORChain (RUNE)
  • Reserve Rights Token (RSR)
  • pNetwork (PNT)
  • Balancer (BAL)
  • Aleph.im (ALEPH)

Yukarıda belirttiğimiz listedeki altcoin’lerin hepsi piyasa değeri ile ilk yüz kripto para arasına girmiyor. On kripto para biriminin tamamı, toplam 775 milyon doların biraz üzerinde piyasa değerine sahip.

Düşük değerli altcoin olmalarının yanı sıra, ortak noktaları çok az. Bitcoin ve Ethereum düşüş gösterirken, bu altcoin’lerin neden yükseldiğine dair bir sebep yok gibi görünüyor.

Ancak, çok az sermaye enjeksiyonu yoluyla yükselişe geçebilirler. Toplam sermaye 1 milyar doların altında ve birkaç projenin piyasa değeri sadece 1 milyon dolar. Bu, varlıkların fiyatlarını yükseltmek için çok az para gerektirdiğini gösteriyor. Bu düşük piyasa değeri ve işlem hacmi ile, bu varlıklardaki herhangi bir faaliyet daha büyük kazançlara neden olabilir. Balinalar bunu biliyor.

Kar alımının sonunda paranın küçük başlıklı altcoin’lerden orta kapaklı altcoin’lere aktığı söylenir. Oradan, para sonunda Ethereum gibi büyük altcoin’lere ve sonra Bitcoin’e geri döner. İşte o zaman boğa piyasası başlayabilir ve sonra döngü yeniden tekrarlanır.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu