Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Aave, Tesla’nın arabalarını tokenize etmek istiyor

Sponsorlu İçerik

Aave‘nin kurucu ortağı Stani Kulechov, Aave protokolünde Tesla arabalarını teminat olarak kullanmak istiyor.

Ethereum DeFi sektörünün en hızlı büyüyen protokollerinden biri olan Aave’nin kurucu ortağı Stani Kulechov, kripto topluluğunun dikkatini çeken bir fikir ortaya attı. Twitter hesabı aracılığıyla Kulechov, Tesla’nın arabalarını Aave protokolüne teminat olarak dahil etmek istediğini ifade etti. Doğrudan Tesla CEO’su Elon Musk’a gönderdiği tweet’inde Kulechov, merkeziyetsiz finansı (DeFi) uzay yolculuğuna bağlayan olası bir kullanım durumu hakkında yazdı. Kulechov:

”Bir gün Tesla’yı tokenize etmekten, insanların arabalarını Aave’de teminat olarak kullanıp USDC ödünç almalarına ve uygun fiyatlı mars gezilerinde harcamalarına izin vermekten heyecan duyarım. Buna DeFi deniyor ve finansmanı iyileştirmeye geliyor.”

Bazı topluluk üyeleri ve kullanıcıları Kulechov’un fikrine olumlu yanıt verse de, Tesla’nın CEO’su söz konusu soruya yanıt vermedi.

Aave, DeFi sektöründeki en güçlü protokollerden biri

Aave, DeFi sektöründe hızla büyüyen protokollerden biri. Resmi web sitesine göre, Aave pazarının mevcut büyüklüğü yaklaşık 1.5 milyar dolar. Bu nedenle, Ethereum DeFi’de kilitli olan 6.64 milyar doların önemli bir bölümünü oluşturuyor.

DTC Capital’in başkanı Spencer Noon’a göre, Aave’nin çok güçlü temelleri var. Ayrıca Noon, likidite madenciliği gibi “ekstra teşvikler” olmadan büyüdüğü için borç verme protokolünün diğerlerinden farklı olduğunu belirtti.

MultiCoin Capital’in yönetici ortağı Kyle Samani, Noon’un ifadelerine benzer açıklamalar yaptı. Samani, iki yıl boyunca elinde bulundurması için bir Ethereum DeFi varlığı seçmesi gerekirse, Aave’yi seçeceğini söyledi. Samani, Aave’nin Ethereum DeFi ekosisteminde en iyi kombinasyona sahip olduğunu sözlerine ekledi:

  • Token dağıtımı
  • Topluluk
  • İyi inovasyon oranı
  • Büyümek için yeterli alan ile makul değerleme

Yatırım firmasının Aave’de uzun bir pozisyona sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

LEND fiyatı

Aave’nin LEND tokeni diğer DeFi coin’leri gibi son zamanlarda iyi bir performans sergiledi. Haberimizin hazırlandığı sırada, LEND son 24 saatte %0.70 düşüş gösterdi ve 0.55 dolardan işlem görüyordu. Haftalık ve aylık grafikte LEND sırasıyla %19.2 ve %96 kazanç gösteriyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu