Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Analist, bu altcoin’in yüzde 22.947 yükselmesini bekliyor

Sponsorlu İçerik

Geçen yılki Bitcoin çöküşünü doğru bir şekilde tahmin eden kripto para analisti Dave the Wave, ayı piyasası sırasında acımasızca düşen bir altcoin’in muazzam bir yukarı doğru potansiyele sahip olduğunu açıkladı.

Analist Dave the Wave, Güney Koreli Blockchain birlikte çalışabilirlik protokolü ICON (ICX)’un, ayı bölgesinde iki yıldan fazla bir süredir zayıfladıktan sonra parabolik bir kopuş için hazır olduğunu söyledi.

CoinMarketCap verilerine göre, ICX tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 12.64 dolardan ayı piyasası sırasında 0.106937 dolara düşerek değerinin %99’unu sildi.

Analiste göre, büyük devalüasyon, ICX’i 102.56 dolara yükselecek. Ve bir sonraki boğa döngüsünde %22.947’lik astronomik kazançlar getirecek bir konuma getirecek.

Dave the Wave ıcon ıcx analizi

Analist Bitcoin yol haritasını güncelliyor

Dave, Bitcoin’i iki yıldan fazla bir süredir düşüşte tutan büyük simetrik üçgeni kırdığını belirtti. Şimdi BTC’nin önümüzdeki aylarda 24.000 dolara dikey bir yükseliş başlatmasını bekliyor.

Dave the Wave bitcoin fiyat hedefi

Dave’in grafiğine göre, Bitcoin muhtemelen 2021’in ikinci çeyreğine kadar başka bir üçgende işlem görmeye başlayacak. Analiste göre, bu modelden kopma, BTC’yi 115.000 dolara fırlatacak.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu