Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Balinalar 2 aydır bu altcoin’i biriktiriyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para analiz firması Santiment, balinaların son iki aydır Ren (REN) biriktirdiğini bildirdi.

Merkezi olmayan uygulamalar için bloklar arası likidite sağlayan Ren, Nisan ayının başından bu yana %350’den fazla değer kazandı. 8 Temmuz’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.199 dolara ulaştı. CoinMarketCap‘e göre, şu anda piyasa değeri ve kripto paralar arasında 0.165 dolar civarında işlem görerek 65. sırada yer alıyor.

Santiment, balinalar olarak da bilinen, borsa dışı en çok kripto paraya sahip yatırımcıları inceleyen bir metrik kullanır. Ve bu metrik, kripto balinaların son iki aydır REN satın aldığını gösteriyor.

DeFi token’leri düşebilir

Santiment, Bitcoin 11.000 doların üzerinde işlem gördüğü için, genel duygudan kaynaklı DeFi token’lerinin yakın vadede düşebileceğini belirtti. Çünkü, yatırımcılar Bitcoin’in ve daha büyük piyasa değerine sahip altcoin’lerin yükselmesini bekliyor.

“İlk 100 kripto para arasında, geçtiğimiz günlerde olumlu kazanımlar elde eden 30 projenin 20’si ilk 40’ta. Geçtiğimiz birkaç aydan sonra DeFi ve altcoin’lerdeki ilgi hızla BTC’ye ve büyük sermayeli varlıklara geri döndü. Bu değişim DAA ve üst düzey projelere doğru bir hareketi destekleyen hacim göstergelerimize göre uzun sürebilir.”

Ethereun geri çekilebilir

Ethereum‘a gelince, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para Bitcoin’den daha hızlı artıyor. Ancak, analiz firmasına göre kısa vadede geri çekilebileceğine dair işaretler var.

Santiment, bir varlığın fiyat hareketini günlük olarak o belirli parayla etkileşime giren benzersiz kripto adreslerinin sayısı ile karşılaştıran Günlük Aktif Adresler (DAA) ve Fiyat Farklılığı adlı bir metrik kullanır. Metrik, DAA’yı aşağı yönlü bir sinyal olarak geride bırakan fiyat hareketini gösteriyor.

Haziran ortasından bu yana ilk kez, Ethereum bu haftanın başlarında günlük aktif adreslerde ilgisizlik gördü. Yine de Santiment, varlığın genel temellerinin güçlü kaldığını belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu