Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Binance, 3 altcoin’i platformdan kaldıracak

Sponsorlu İçerik

Binance borsası, üç kripto parayı platformdan kaldıracağını duyurdu. Binance son zamanlarda platformda yenilenme çalışması gerçekleştiriyordu. Buna istinaden bir çok işlem çiftinin düzenli olarak kaldırıldığı bilgisini yatırımcılar ile paylaşıyordu. Binance az önce yayınladığı bildirimde, ARN, FUEL ve LUN‘u komple platformdan kaldıracağını duyurdu.

Binance açıklamasında bu üç coinin standartları karşılamadığını belirtti. Düzenli olarak gerçekleştirdikleri analizlerin süzgecine bu dönemde ARN, FUEL ve LUN’un takıldığı ifade edildi.

ARN, FUEL ve LUN liste dışı ediliyor

Coinlere yaptıkları inceleme de, takımın coine olan bağlılığının yanı sıra ticaret hacmi ve likiditeyi de ön planda tuttuklarını bildirildi. Ek olarak, periyodik durum tespiti taleplerine yanıt verme, sağlıklı ve sürdürülebilir kripto ekosistemine katkı sağlayıp sağlamadığı gibi detaylarda analizlerin parçası olduğu bilgisi paylaşıldı.

ARN, FUEL ve LUN, 20/07/2020 TSİ 13:00’da işleme tamamen kapatılacak. Kullanıcılar bu süre içerisinde elinde bulundurdukları coinleri istedikleri platforma çekebilecekler.

Önümüzdeki süreçte Binance kriterlerine takılan başka coinler olup olmadığını görmüş olacağız.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu