Altcoin HaberleriBlockchain HaberleriDiğerleriManşet

Blockchain Firması Factom, İflas Etti!

Sponsorlu İçerik

Blockchain firması Factom, kötü finansal durumunu ele almak için ek finansman talep edememesinin ardından tasfiye sürecine başladı.

2014 yılında kurulan Factom, Bitcoin Blockchain‘i üzerine kurulmuş açık kaynaklı bir veri katmanı protokolü. İş ve bireylerin Bitcoin Blockchain‘in üstünde uygulamalar yapmasına izin veriyor. Token satışı yapan ilk projelerden biri olan şirket, 2015 yılında Factoid (FCT) tokenlerinin satışı ile 140.000 $ topladı. Factom, kuruluşundan bu yana yaklaşık 16 Milyon $ fon topladı.

Perşembe günü, şirketin en büyük yatırımcısı FastForward, Factom‘un başarısız ek finansman sağlama girişimlerinden sonra tasfiye ile karşı karşıya olduğunu açıkladı.

Londra borsası aracılığıyla yayınlanan açıklamada:

“Şirket, Factom direktörleri tarafından 31 Mart 2020 tarihli bir kurul toplantısında, daha fazla finansman olmadığından, şimdi alacaklıların yararına varlık tahsis etme sürecine başlaması gerektiği sonucuna varıldı.”

Factom daha fazla yatırım toplayamadı ve şimdi tasfiye işlemine başladı.

Factom‘un hisselerinin % 90’ından fazlasına sahip olan en büyük alacaklı olan FastForward, süreci kontrol edecek ve Factom‘un varlıklarını devralmak için bir alıcı seçecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu