Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Brave iki ayda 1.5 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştı

Sponsorlu İçerik

Kripto para ile çalışan Brave tarayıcısı, Nisan ve Mayıs aylarında aylık 1.5 milyon aktif kullanıcı (MAU) ekledi ve toplam aylık aktif kullanıcı tabanını 15.4 milyona çıkardı.

Gizlilik merkezli tarayıcı tarafından paylaşılan son verilere göre, Mayıs ayında 5 milyon aktif kullanıcıyı geçtikten sonra şu anda günlük 5.3 milyon aktif kullanıcıya sahip. Brave tarayıcısını bir yıl önce günlük olarak kullanan 2 milyon kişi vardı ve bu da önemli bir büyümeyi gösteriyor.

Brave, kullanıcıların reklam izleyerek harcadıkları zamanı Basic Attention Token (BAT) ile ödüllendirerek telafi ediyor. Ayrıca, kullanıcılar reklam izleyip izlemeyeceklerine kendileri karar veriyorlar. Şirket, Brave’nin reklamlarına, geçen yıl lansmanından bu yana 1.530 kampanya getirdi ve Ekim 2019’da bildirilen 400 kampanyadan %255’lik bir artış kaydetti.

Kullanıcılar, yeni bir tarayıcı sekmesi açtıklarında sponsorlu resimleri gördükleri için BAT ile ödüllendiriliyor. Bunlar 2020 yılının Şubat ayında başlatıldı. Verizon, Newegg, Chipotle ve PayPal / Honey dahil olmak üzere birçok yüksek profilli şirket, Brave tarayıcısı kullanıcılarına reklam verdi.

Brave, güncellemesinde reklam kampanyalarının artık 183 ülkede desteklendiğini ve reklamcılık sektörünün ortalamasının %2’nin çok üzerinde %9’luk CTR (tıklama oranı) olduğunu iddia ediyor. Bazı markalar, %15’e kadar CTR’leri bile gördüklerini söylüyor.

Brave ile BAT ödüllerini kazanan içerik oluşturucular da sürekli olarak artıyor. Ayrıca, artık 700.000’den fazla web sitesi, GitHub’a katkıda bulunanlar, YouTube kanalları, Twitter kullanıcıları, Twitch canlı yayıncıları BAT ödüllerini aldıklarını doğruluyorlar.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu