Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Chainlink, Popüler Blockchain Ağı İle Ortaklık Kurdu

Sponsorlu İçerik

Büyük beğeni toplayan bir Blockchain ağı olan Solana, küresel olarak tanınan merkezi olmayan oracle platformu Chainlink (LINK) ile stratejik işbirliği yaptı. Önde gelen iki varlık arasındaki entegrasyon, Chainlink‘i tüm Solana Dapps‘ların başlıca oracle çözümü haline getirecek. Chainlink, yüksek kaliteli, süper hızlı fiyat verileri sağlayarak Solana Blockchain kullanıcılarını zenginleştirmeye hazır. İşbirliği muhtemelen DeFi sektöründe bir devrim yaratacak.

Chainlink ve Solana ortaklığıyla ilgili haberler, katılımcı firmalar tarafından resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla kripto para endüstrisine duyuruldu.

Chainlink, Dapps‘ın kendi kendine yapılan oracle konuşlandırılmasını sağlarken ihtiyaç duydukları çok çeşitli giriş ve çıkışlara güvenli erişimden yararlanmasını sağlayacak. Solana kısa bir süre önce, geliştiricilerin entegrasyonun bir parçası olarak her çeşit merkezi olmayan finans ürünlerini tasarlamalarına yardımcı olacak olan Solana Accelerator‘ı duyurdu. Solana ekibi, ek maliyetler, fazla zaman, güvenlik tuzakları gibi kendi kendine yapılan oracle konuşlandırılması sırasında ortaya çıkan çok çeşitli önemli engelleri korumaya yardımcı olacak.

Chainlink ağı tarafından sunulan özellikler:

  • Eşsiz yürütme hızı
  • Güvenlik risklerinden kaçınma yeteneği
  • Dağıtım ve iletişim uzmanlığı
  • Kurcalamaya dayanıklı girişler ve çıkışlar
  • Tüm Dapps’lerin ihtiyaçlarına uygun ileri teknoloji çözümler üretebilme

Chainlink, günümüzde en sıralı ve popüler oracle ağlarından biri haline geldi. Chainlink tarafından sunulan Fiyat Referans Sözleşmeleri geliştiriciler arasında oldukça popüler. Sözleşmeler, ETH / USD, CHF / USD, ETH / BTC dahil olmak üzere 25’ten fazla DeFi fiyat beslemesini güvence altına alan bir grup merkezi olmayan oracle ağıdır. Bu sözleşmeler 30 bağımsız, güvenlik incelemesi ve Sybil dirençli düğümden en az 7’si ile sabitlenmiştir.

Solana, parçalama ve ikinci katman gibi karmaşık çözümlerden kaçınırken saniyede 50-65 bin işlem ve 400ms blok süreyi destekleyen devrim niteliğinde bir Blockchain ağıdır. Dünyanın ilk web sınıfı Blockchain olarak parlayan Solana, kitle Blockchain’in benimsenmesini teşvik etmeye çalışıyor. Proof-of-History adlı benzersiz bir konsensüs algoritması kullanıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu