Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Coinbase, 19 kripto parayı listelemek için incelemeye aldı

Sponsorlu İçerik

Coinbase, toplam 19 kripto paranın potansiyel listeleme için incelenmekte olduğunu açıkladı.

Önde gelen ABD merkezli kripto borsası Coinbase, listelemek için potansiyel adaylar olarak gördüğü 19 kripto parayı açıkladı.

Listelemek için incelenen kripto paralar;

Ampleforth (AMPL), Band Protocol (BAND), Balancer (BAL), Blockstack (STX), Curve, Fetch.ai (FET), Flexacoin (FXC), Helium (HNT), Hedera Hashgraph (HBAR), Kava (KAVA), Melon (MLN), Ocean Protocol (OCEAN), Paxos Gold (PAXG), Reserve Rights (RSR), tBTC (TBTC), The Graph, THETA (THETA), UMA (UMA), Wrapped Bitcoin (WBTC).

Şirket, inceleme sürecinin, söz konusu kripto paraların önemli teknik ve uygunluk analizlerini içerdiğini ve bunların bazılarının farklı yargı bölgelerinde düzenleyici onay gerektirebileceğini belirtti. Coinbase ayrıca, incelenen kripto paraların hepsinin listeleneceğini garanti etmediğini de vurguladı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu