Altcoin HaberleriDiğerleri

CREAM ile Bitrue Borsası İşbirliği Yapacak!

Sponsorlu İçerik

CREAM ve Singapur merkezli kripto para borsası Bitrue, VeChain ekosistemine gerçek değeri sağlamak ve projelere odaklanmak için işbirliği yaptığını duyurdu.

İşbirliğinin ilk aşaması hemen başladı ve Bitrue, 25 Şubat 2020’de VeThor Token‘i (VTHO) listeleyeceğini duyurdu. Ticaret, VTHO / BTC eşleştirmesi ile başlıyacak. VTHO para yatırma ve çekme işlemleri şu anda borsada başladı.

Ayrıca Bitrue, VTHO dağıtım programlarını yükselterek VTHO‘larını VET sahiplerine şu anki aylık bazdan haftalık dağıtıma çıkaracak. Bu, VET sahiplerinin oluşturdukları VTHO‘ları daha sık bir programda almasını sağlayacak.

VeThor Token (VTHO), VeChain ekosistemindeki ikincil tokeni. VTHO ile işlem yaparken / Blockchain’e veri yüklerken kullanılır ve VeChain (VET) tutularak üretilir.

CREAM Kurucu Ortağı Jackson Fu:

“CREAM olarak kuluçkaya da yatan projelerimiz, ortaklarımız ve paydaşlarımız için anlamlı bir değer sağlamaya çalışıyoruz. Müşterilerine olağanüstü değer sağlamaya adanmış kripto para borsaları nadiren görülür, Bitrue bunlardan biri. Bu ortaklığın ilgili tüm taraflar için temettü sağlayacağından eminiz ve BITrue’ye CREAM ve VeChain ekosistemine olan bağlılığı için teşekkür ediyoruz.”

Bitrue, VeChainThor genel Blockchain üzerine inşa edilen ve yaklaşan tokenize projeler için hızlı izlenen listeleme hizmetleri içeren VeChainThor VIP180 token standardını destekleyeceğini de duyurdu.

Ayrıca Bitrue, X Node’leri platforma başarıyla bağlayan Bitrue kullanıcılarına VeChain X Node avantajlarının desteklenmesi ve uygulanmasına söz verdi. Başlangıçta, Bitrue, X Node bağlama işlemini tamamlayan kullanıcılar için ilk 3 ay boyunca VET stoklarından %10 APR sunacak.

Bitrue CEO’su Curis Wang:

“Bitrue, VeChainThor blok zincirinin giderek daha fazla benimsenmesinden etkilendi ve CREAM’in hem CREAMethod hem de VeChain ekosistemini güçlendirmek için aldığı proaktif yaklaşımı takdir ediyor. Kurumsal ve ticari kullanım örnekleri, Blockchain’in kitlesel olarak benimsenmesini sağlayacaktır. Bu süreci hızlandırmada rol oynayacağımız için mutluyuz. Bitrue, hem CREAM hem de VeChain’in çıkarları için çalışmayı taahhüt ederken, aynı zamanda ticaret ürünlerimizi hem yeni hem de mevcut müşterilere etkili bir şekilde hizmet etmek için geliştiriyor.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu