Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

DeFi token’i 4 günde yüzde 400 arttı

Sponsorlu İçerik

DeFi token’i Tendies (TEND) son 4 gün içinde %400’den fazla arttı.

Tendies (TEND), Ethereum’un DeFi sektöründe yeni ilgi odağı haline geldi. TEND 30 Temmuz’da 0.18 dolar fiyatla başladı ve %400’ü aşan kazançlarla 0.82 dolara yükseldi. Yeni “yeni nesil otonom ve hiperinflasyonist para” olarak tanıtılıyor.

Tendies, Tether ve Chainlink’in işlem hacmini geçti

Aynı zamanda Ethereum’un DeFi sektörü değişim protokolü Uniswap, token’in hızlı bir ticaret hacmi gördüğünü bildirdi. Bir gün önce Tendies’in işlem hacmi 4.5 milyon dolara ulaştı. Böylece, Tether (USDT) ve Chainlink (LINK)’i geçti.

Ancak, son 24 saat içinde, CoinkGecko’ya göre, Tether ve Chainlink, işlem hacmi açısından Tendies’ten devralındı. Yine de, TEND geçen ay Synthetix protokol tokem’i SNX ve Aave’in token’i LEND gibi fahiş kazançlar gösteren token’lerin üzerinde yer alıyor. TEND, son 24 saat içinde 1.481.534 dolarlık işlem hacmini kaydediyor.

Tendies, Uniswap’taki likidite havuzuna yerleştirilen token’in %4’ünü iki farklı adrese gönderen bir özellik içeren akıllı bir sözleşme ile çalışıyor. İlk adres fonların %51’ini alıyor ve bu tutarı yakmak için kullanılıyor. İkinci adres ise Tendies Bucket adlı ödül havuzuyla geri kalan fonları alıyor. Herhangi bir kullanıcı havuzu boşaltabiliyor ve %1 ödül alabiliyor.

Tendies’in Uniswap protokolünde 9 milyon token kaynağı var. Resmi web sitesine göre bu fonların tek bir sahibi olmayacak.

Poloniex borsası Tendies’i listeledi

Son zamanlarda Poloniex borsası Tendies’i listeledi. 2 Ağustos itibariyle token portföyleri açıldı ve kısa süre içinde alım satım işlemleri başlayacak.

Ayrıca Poloniex, M’goodboy Tendies Grill-off adlı Tendies topluluğu tarafından desteklenen bir yarışma başlatacağını duyurdu. Yarışmak için, kullanıcıların polotendies.eth adresindeki Poloniex Trend Kovalarına bir miktar TEND göndermeleri gerekiyor. Toplanan fonlar Tendies Bucket ödül havuzuna gönderilecek ve kazananlara dağıtılacak. Token’in Poloniex’teki girişi kripto topluluğu tarafından olumlu karşılanmadı. Yaratıcıları tarafından “sosyal deney” olarak tanımlanan Tendies, yüksek riskli bir varlık olarak tanımlanıyor. Buna ek olarak, bazı kullanıcılar TEND’i ponzi şeması olmakla suçluyorlar.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu