Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

DeFi token’ı rekor kırdı! Yüzde 10.000’in üzerinde yükseldi

Sponsorlu İçerik

Merkezsiz finans (DeFi) token’ı, piyasaya sürülmesinden birkaç gün sonra %10.000’in üzerinde yükseldi.

Kripto analiz platformu Santiment, merkezsiz finans (DeFi) protokolü Yearn.finance’ın token’ı olan YFI‘nın performansını izliyor. Santiment’teki bir analist, tokenin en iyi verimi sunan platformlardan yararlanarak yatırımcıların pasif gelir elde etmesine yardımcı olduğunu açıkladı.

”Özetle, YFI size para kazandıran bir şey. Şu anda DeFi pazarında size en yüksek verimi veren tek şey. Bunu nasıl yaparsanız, yatırdığınız her şeyi alırsınız ve aslında etrafta dolaşır. Ve tüm protokolleri, dışarıda ne olursa olsun arar. Ve bölgedeki en iyi getirileri bulur. Sonra orada biriktirir, en iyi verimi almanızı sağlar. Bunu otomatik bir verim toplayıcı olarak düşünün.”

Yaratıcısı Andre Cronje, YFI’nin finansal değeri olmadığı konusunda ısrar ediyor. Ancak yatırımcıların ilgisi rekor kırmasına sebep oldu. Yearn.finance’ın yerel token’i, CoinGecko’ya göre %10.828’lik meteorik yükselişle bugün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.618 dolardan işlem gördü. Haberimizin yayına girdiği sırada YFI, son 24 saatte %96.4 oranında yükselerek 3.619 dolardan işlem görüyordu.

DeFi token’ları şu anda kripto para alanındaki en sıcak varlıklar olmaya devam ediyor. Santiment kazançların asla garanti edilmediğini ve pazarın son derece değişken ve riskli olduğunu vurguluyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu