Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

FIX Network İle NEM Ortaklık Kurdu!

Sponsorlu İçerik

NEM Blockchain platformunun destekçileri olan NEM Vakfı, SIM takas sorununu çözmek isteyen İsrail-Litvanya merkezli bir telekomünikasyon girişimi olan FIX Network ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Mevcut hücresel altyapıyı kullanmak; FIX Network, yeni gizlilik, güvenlik, yönetim ve güvenlik çözümlerini desteklemek için NEM‘den SYMBOL kullanan bir Blockchain tabanlı güvenlik protokolü uygulayacak.

Mimarisi, mobil operatörlerin, abonelerin SIM kartlarındaki özel anahtarların saklanmasıyla mobil abonelere dijital kimlik yönetimi, kripto para cüzdanları ve kişisel veri güvenlik duvarları gibi hizmetleri sunmalarına izin verecek.

FIX Network CEO’su Itamar Kunik:

“Symbol’in kurumsal doğası ve platformunun doğasında bulunan yerel özellikler; özel ve genel Blockchain ağları ve gelişmiş hesap sistemleri arasındaki birlikte çalışabilirlik; telekomünikasyon endüstrisi tarafından FIX Network çözümünün sürekli benimsenmesi ve uygulanması için esastır.”

Güvenlik şirketi, 186 ülkede dolaşım anlaşmaları sağlayan kendi küresel mobil servis operatörünü başlattı. FIX Network‘ün amacı güvenli ve özel mobil teknolojiyi tüm ağ operatörlerinin aboneleri için küresel olarak kullanılabilir hale getirmek.

NEM Vakfı CTO’su Nate D’Amico:

“FIX Network yerleşik altyapıyı alır ve bunu daha iyi, daha adil ve daha güvenli bir işlem yöntemi oluşturmak için kullanır. Dijital hayatın güvenliğini sağlamaya çalışırken FIX ile iş ortaklığı yapmaktan gurur duyuyoruz.”

FIX Network’ün ilk ürünü FIX ID uygulaması olacak. Uygulama, abonelerin sahip olduğu küresel telefon numaraları aracılığıyla katılımcıları güvenli bir şekilde tanımlayacak. Haziran 2019’da önceden sipariş edilen 10.000 FIX Güvenli Kimlik SIM’ın ilk sevkıyatı; bu yılın nisan ayı sonuna kadar gönderilmesi bekleniyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu