Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Hindistan’ın üçüncü büyük otel zinciri My Care kullanacak

Sponsorlu İçerik

Hindistan’ın üçüncü büyük otel zinciri ITC Hotels, COCID-19’dan sonra yeniden açılma stratejisinin bir parçası olarak VeChain tabanlı My Care uygulamasını kullanacak.

VeChain ve DNV GL tarafından geliştirilen “My Care” yeni kullanım alanları bulmaya devam ediyor. VeChainThor Blockchain tabanlı çözümü kullanan şirketler arasında:

  • Viking Lines
  • Color Lines
  • Uluslararası otel grubu InterContinental
  • Çelik şirketi ArcelorMittal

ITC Hotels de My Care’ye güveniyor

100’den fazla oteli bulunan ITC Hotels, My Care uygulamasını kullanacak. Bakım, enfeksiyon ve acil patojen risk önleme çerçevesine dayanarak, ITC Hotels’in mevcut hijyen ve güvenlik standartlarını gözden geçirecek. Ayrıca, bunların geliştirilmesine yardımcı olacak. Sonuç, ITC için ulusal ve uluslararası düzenlemeler ve endüstrinin en iyi uygulamaları doğrultusunda önemli ölçüde iyileştirilmiş bir sağlık, hijyen ve güvenlik standardı olacak.

DNV GL, otel personelini ve çalışanlarını eğitmeyi de amaçlıyor. Konukların katı temizlik ve dezenfeksiyon uygulamalarına sahip olmalarını sağlamayı amaçlarken, protokolün düzgün bir şekilde uygulanmasını sağlayacak.

ITC Hotels ziyaretçileri otelde My Care QR kodu ile tüm bilgilere erişebilecekler. DNV GL’nin daha fazla bütünlük için VeChainThor Blockchain’de depolanan incelemenin çok sayıda ayrıntısını sağlayan derecelendirme bildirimini açabilirler.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu