Altcoin HaberleriDiğerleri

İngiliz limanı, VeChain tabanlı MyCare’i kullanmaya başladı

Sponsorlu İçerik

Portsmouth International, Birleşik Krallık’ta DNV GL tarafından geliştirilen VeChain tabanlı MyCare’i kullanan ilk liman oldu. İngiliz limanı, korona virüsle ilgili “yüksek kalite standartlarını” kanıtlamak için MyCare’i entegre etti.

Portsmouth İnternational Limanı, My Care’i kullanan ilk İngiliz limanı oldu. DNV GL ile işbirliği içinde geliştirilen VeChain tabanlı çözüm, korona virüs risklerini azaltmak için tasarlandı. DNV GL tarafından hazırlanan bir rapora göre liman, yolcularına pandeminin yayılmasına karşı gerekli tüm önleyici tedbirlerin alındığına dair güvence vermek istiyor.

Buna ek olarak, Portsmouth Limanı, “yüksek kalite standartları” nedeniyle ve taşımacılık sektöründeki faaliyetteki düşüşün ortasında, faaliyetlerini artırmak için My Care’i kullanmaya başladı.

VeChain tabanlı çözüm, enfeksiyon riskini azaltmak için bir metodoloji uyguluyor. Metodoloji, enfeksiyon riskini yönetmek, değerlendirmek ve azaltmak için araçlar sağlamak üzere DNV GL tarafından geliştirildi. My Care tarafından toplanan veriler ve bilgiler VeChainThor Blockchain’in de saklanır. Bu onların değişmezliğini ve güvenliğini sağlar. Ancak My Care, iş süreçlerinde de uygulanmak üzere tasarlandı.

My Care hızla yaygınlaşıyor

My Care, dünyada COVID-19’u azaltmak için en yaygın olarak kullanılan çözümlerden biri haline geldi. Portsmouth limanına ek olarak, çözüm Viking feribot hattı, Color Line ve Indian ITC Hotels grubu tarafından kullanılıyor. Ayrıca My Care, dünyanın önde gelen makarna üreticilerinden biri olan De Cecco tarafından da kullanılıyor. De Cecco, My Care’i işletme personeli ve şirketin çeşitli üretim tesislerindeki diğer çalışanlar için ekstra bir güvenlik önlemi olarak uyguluyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu