Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

TRON tabanlı JUST, DeFi projeleri arasında 1. sırayı aldı

Sponsorlu İçerik

Analiz platformu DappReview, TRON tabanlı DeFi projesi JUST’u geçen hafta en iyi merkezsiz finans projesi olarak ilk sıraya yerleştirdi.

DappReview, kullanıcılar tarafından geçen haftanın en iyi 5 dapp’ını açıkladı. Dapp analiz platformuna göre TRON’un DeFi platformu JUST, 10.2 bin kullanıcıya ulaştıktan sonra ilk sırada yer aldı. Ayrıca DappReview derecelendirmesinde en önemli 3 Ethereum DeFi protokolü Synthetix, Compound ve Aave bulunuyor.

TRON CEO’su JUST’a verilen pozisyonu kutladı ve artık 1 numara olduğunu belirtti. Kripto para topluluğunda bazı kullanıcılar DappReview’in kararını olumlu karşıladı. Bazı kullanıcılar ise sonuçların güvenilmez olduğunu söyledi. JUST, kullanıcı sayısına göre DappReview sıralamasında 1 numaraya ulaşırken, proje son 24 saatteki işlem hacmi açısından 27. sırada yer alıyor.

DappReview’den gelen veriler, JUST’ın son 24 saatte işlem hacminin yalnızca 210.000 dolar olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda, Compound son 24 saatte 269 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı ve 1. sırada yer aldı. Curve 58 milyon dolarla 2. sırada, Aave ise 53 milyon dolarla 3. sırada yer alıyor.

Justin Sun, TRON’un DeFi alanında genişletildiğini duyurdu

Justin Sun, BitTorrent’in TRON’un DeFi projesine ekleneceğini de duyurdu. BitTorrent’in JUST ile stratejik ittifakı sayesinde Sun, en iyi DeFi projelerinin TRON üzerine inşa edileceğini söyledi. Ek olarak, Sun BTT token’inin TRON’un JST DeFi platformunun yield farming’de teminat olarak kullanılabileceğini açıkladı. Sun’a göre proje BTT’yi ekleyerek 2 milyar kullanıcı alacak. Sun ayrıca bunun için daha fazla duyuruya işaret etti.

JST kredi platformu bu yılın Nisan ayında başlatıldı. İlk duyuruyla, platform geçici olarak Djed olarak adlandırıldı. Ancak platform, TRON topluluğu tarafından yapılan bir oylamadan sonra adını değiştirdi. Platform, piyasaya sürülmeden önce merkezsiz finans olduğu için eleştirildi.

TRON CEO’su Justin Sun, platformu yeni bir şey olarak nitelendirdi. Buna rağmen platform, sistemi Ethereum tabanlı borç verme platformu MakerDAO’dan kopyaladığı iddiasıyla eleştirildi.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu