Altcoin HaberleriDiğerleri
Trend

Justin Sun açıkladı: TRON’un DeFi sektörü genişletilecek

Sponsorlu İçerik

Justin Sun, TRON‘un DeFi sektörü için üç yeni protokolün lansmanını duyurdu.

TRON CEO’su Justin Sun, TRON’daki DeFi sektörü ile ilgili üç önemli karar açıkladı. Böylece TRON, Sun’ın kripto topluluğundan aldığı eleştirilere rağmen DeFi sektörü altyapısını genişletmeye devam ediyor.

JUSTswap

İlk olarak, TRON’un CEO’su Ethereum tabanlı Uniswap’a JUSTswap olarak adlandırılacak bir alternatif açıkladı. TRON tabanlı protokol bu yıl 17 Ağustos’ta başlatılacak. TRON ağındaki merkezi olmayan likidite sorununu çözmek için bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Ethereum tabanlı protokol, ERC-20 token’larının değiştirilmesine izin verilmesi, ancak trader’ların alım veya satım emirleri oluşturmak zorunda kalmaması şeklinde açıklanabilir. Buna ek olarak, kullanıcıların merkezsiz finansın (DeFi) işleyişine uygun olarak, bir aracı ile ücret ödemesi veya değişim yapması gerekmez.

Yield Farming

İkincisi, Sun ayrıca, JUST (USDJ) ve JST token’i arasında yield farming başladığını duyurdu. Yield farming bu yıl 31 Ağustos’tan itibaren satışa sunulacak. Yield farming Ethereum’da çok başarılı oldu. Çünkü, kullanıcılar en yüksek verimi elde etmek için aktif token’ları ve kripto paralarını kullanabilirler.

Yield farming, temel olarak, ilk yatırımdan en yüksek getiriyi elde etmek için bir miktar ETH almak ve DeFi sektöründeki farklı protokollerden faydalanmaktan ibaret. Bunun için yatırımcılar Compound veya Aave protokolünden kredi alabilirler. Daha sonra Uniswap veya Balancer gibi protokollerden biri aracılığıyla bir likidite havuzuna girebilirler. Ve platformda likidite sağlayarak kar elde edebilirler.

Oracle hizmeti başlatılacak

Son olarak, TRON CEO’su Oracle hizmetinin başlatılacağını duyurdu. Ancak, önceki duyuruların aksine kesin bir tarih belirtmedi. Orasle, DeFi sektöründeki protokollerin ağ güvenliğinden ödün vermeden güvenilir zincir dışı bilgi edinmesini sağlayan bir hizmet. Kripto para topluluğunun bazı üyeleri, Sun’ın oracle sağlayıcısı Chainlink ile işbirliği yapmasını önerdi. Ancak, bunlar sadece söylenti olarak kaldı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu