Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika

Justin Sun, Tron’u Geliştirmeye Devam Ediyor!

Sponsorlu İçerik

Tron CEO‘su Justin Sun, kullanıcının ve alıcının adreslerini gizleyen ve geliştiricilerin GitHub‘a katkıda bulunmalarını isteyen, korumalı işlemler için beta denemelerinin başladığını duyurdu.

Kripto para sıralamasında 12. sırada yer alan Tron (TRX), birçok tanınmış kripto para borsasında listeleniyor ve şimdi Binance.US‘de listelenmesi ile gündemde yer alıyor.

Justin Sun, Tron (TRX) Blockchain‘ini geliştirmeye ve yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bu sefer, TRX kullanıcıları için korumalı işlemleri test etmeye başladığını duyurdu.

Bir dizi tweet’te Justin Sun, TRX kullanıcıları için korumalı işlemler yapmaya başladığını duyurdu. Bu işlemler gönderenin ve alıcının adreslerini, işlem miktarını ve işlem giriş/çıkışını gizleyecek.

Bu yeni korumalı işlemler zk-SNARK (sıfır bilgi algoritması) temeline dayanıyor. Tron ayrıca gerekli parametreleri güvenli ve şeffaf bir şekilde oluşturmak için çok partili bir hesaplama protokolü (MPC) kullanıyor. Sistem, bilgisayar korsanlarının kötü amaçlı saldırılarına karşı korunmasını sağlayacak.

Justin Sun, test aşamasının geliştirilebilir olduğunu, dolayısıyla daha fazla geliştiricinin katkıda bulunabileceğini söylüyor. Tron CEO’su, daha fazla bilgi için GitHub‘daki projeye katkıda bulunacak ekipleri davet ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu