Altcoin HaberleriDiğerleri

NULS, Nerve Network Planlarını Açıkladı

Sponsorlu İçerik

Bugün, NULS Teknik Topluluğu (NTC), merkezi olmayan bir dijital varlık hizmet ağı ve NULS mikro hizmet çerçevesine dayanan, NULS ChainBox ile geliştirilen Blockchain zincirler arası etkileşim (crosschain) protokolü olan Nerve Network için planlarını açıkladı.

NULS topluluğundan anonim geliştirici ve teknik direktör Berzeck’in çözümü, NULS’ın tam hizmet ekosistemi için son kritik bir parçayı özetliyor; Bitcoin, Ethereum ve diğer alternatif Blockchainler ile köprü kurabilen ve bunlarla iletişim kurabilen heterojen bir zincirler arası etkileşim protokolü.

NULS, dünyadaki en uyarlanabilir ve özelleştirilebilir Blockchain çözümlerinden biri. Bilgi ve Sanayi Geliştirme Merkezi‘nin (CCID) Küresel Kamu Blockchain Teknoloji Değerlendirme Endeksi‘nin ilk 10‘unda yer alıyor. NULS projesi, hem kurumsal hem de perakende ihtiyaçlarına uygun modüler Blockchain çözümlerine yönelik bir talebi karşılıyor. Şimdi, bu yolda heterojen bir çapraz zincir çözümü ile NULS, yeni nesil Blockchain işbirliğini desteklemek için konumlandırıldı.

Berzeck:

“NULS 2.0’ı diğer tüm Blockchain projelerinden çok daha hızlı adapte olma ve evrimleşme yeteneğiyle geliştirdik. Her modül uygulamanın kendisi, böylece hızlı bir şekilde değiştirilebilir, diğer geliştirici dillerini kullanabilir ve hatta diğer fikir birliği mekanizmalarını benimseyebilir. Şunu söyleyeyim. Vitalik bir Turing Ödülü alırken sonsuz ölçeklenebilirlik düzenini bulursa, bunu bir mikro hizmete paketleriz ve Ethereum veya başka bir Blockchain’den aylar ve hatta yıllar önce Chain Factory aracılığıyla konuşlandırırız.”

NULS, Blockchain barındırma ve DAPP oluşturmayı tüm yönleriyle kolaylaştırıyor. Ağ, yeni bir kredi derecelendirme özelliğiyle yetki verilmiş proof-of-stake uygulayan demokratik bir bahis sistemi ile çalışıyor.

Nerve Network ile NULS, zincirler arası bir varlık etkileşim ağı kurmayı ve merkezi olmayan uygulama ekosistemi için gerekli tüm desteği sağlamayı amaçlıyor.

NULS kurucusu Reaper Ran:

“Son 5 ay içinde NULS geliştiricileri, herhangi bir Blockchain projesinin beşinci çoğunluğu olan 4.324 GitHub taahhüdünde bulundu. Uluslararası olarak, zincirler arası işlevselliğe yaklaştıkça daha büyük bir coşku görüyoruz ve modüler işlevselliğimizle, diğer tüm görevlilerin yerine geçme hızına sahibiz. Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlere girdikten sonra, NULS’un Blockchain ekosistemi için varsayılan ağ geçidi olacağından şüphe yok.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu