Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Peter Brandt yükselmesini beklediği altcoin’i açıkladı

Sponsorlu İçerik

Tecrübeli analist Peter Brandt, XRP rakibi Stellar Lumens‘in (XLM) inanılmaz bir potansiyele sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca, önemli fiyat hareketine başlayacak olan bir sonraki altcoin olabileceğini belirtti.

Stellar Lumens (XLM), bankalar, finans kurumları, ödeme sistemleri ve bireyleri hızlı ve güvenli sınır ötesi işlemler için birleştirmeyi amaçlayan Stellar ödeme ağının yerel kripto para birimi.

XLM, haberimizin hazırlandığı sırada 0.091 dolardan işlem görüyordu. Geçen ayın sonundan bu yana yaklaşık %50 değer kazandı. Brandt’a göre, piyasa değerine göre 14. en büyük kripto para birimi yükselişe yeni başlıyor olabilir.

”Altcoin’ler Bitcoin’i geride bırakacak!”

Peter Brandt, 2018 yılının Ocak ayında Bitcoin’in büyük çöküşünü doğru tahmin etti ve kripto para topluluğunda ün kazandı. Brandt, kısa vadede Ethereum ve çoğu altcoin’in BTC’yi geride bırakmasını bekliyor.

“ETH / BTC’de 0.03276 hedefi önemli kopma noktası. Çoğu altcoin yakın gelecekte Bitcoin’den daha çok kazandırabilir.”

Peter Brandt ethereum bitcoin grafigi

Geçen hafta, kripto YouTuber Nicholas Merten, altcoin’lerin BTC’ye karşı önemli bir direnç çizgisini kırmasının ardından yeni bir altsezonun resmen başladığını açıkladı.

Ancak Binance CEO’su Changpeng Zhao, tüm altcoin’lerin sebepsiz yere yükselmeyeceğini açıkladı. Bir sonraki altsezon da, sadece gerçek dünyadaki ilerlemeyi ve yeterli kullanım durumlarını gösteren altcoin’lerin yükseleceğini belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu