Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Stellar (XLM), ikinci çeyrekte güçlü büyüme gösterdi

Sponsorlu İçerik

Stellar (XLM), 2020 yılının ikinci çeyreğinde güçlü büyüme gösterdi. Stellar Geliştirme Vakfı (SDF), 2020 yılının ikinci çeyrek raporunu yayınladı. Stellar geliştiricileri çok sayıda yenilik başlattı. Topluluk da gelişime çok sayıda bağış ile katkıda bulundu.

Protokol 13 ile 10 yeni çalışan ve büyük güncelleme

Üç aylık rapor, Protokol 13’ün piyasaya sürülmesiyle birlikte yayınlanan büyük bir ağ genişlemesinin, ücret artışı, daha ayrıntılı varlık yetkilendirme kontrolü ve multipleks hesapları gibi önemli yeni özellikler getirdiğini belirtmekte. Stellar, XLM kullanan ve kabulün yayılmasına ve artırılmasına yardımcı olan umut verici projelere yatırım yaptı.

Bunlar arasında dünya çapında 3 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan, sürekli büyüyen ve yeni ilgili tarafları çeken cüzdan sağlayıcı Abra da bulunmakta. Stellar ayrıca uluslararası anında işlem gerçekleştirme platformu sağlayan SatoshiPay’e de yatırım yaptı. Ripple gibi Stellar da işlemleri çok düşük maliyetle neredeyse gerçek zamanlı olarak işleme yeteneği sunuyor.

SDF, medya üzerindeki etkisini de artırdı. Son haftalarda 20’den fazla sanal konferans ve etkinlik düzenledi. Ayrıca, 8 ek kripto para ve Blockchain konferansına katıldı. Dünya Ekonomik Forumu ile stratejik bir ortaklık kurdu. İşbirliğinin amacı XLM gibi dijital varlıkların kabul edilmesini teşvik etmek.

İşlem sayısı arttı

2020 yılının ilk çeyreğine göre ikinci çeyrekte gerçekleştirilen işlem sayısı 9.570.121’den 13.282.383’e yükseldi. Bu, Stellar Blockchain kullanımında önemli bir artış ve geçen yıla göre güçlü bir büyümeyi gösteriyor. Ayrıca, Stellar’ın merkezi olmayan borsa (DEX) üzerindeki günlük işlem hacmi 3.449.422’den 5.940.311’e yükseldi.

Yayınlanan veriler, işlemlerin ortalama olarak 5.5 saniye sonra onaylandığını gösteriyor.

Stellar ağının gelişimi için yeni ortaklıklar kuruldu

SDF, uyumluluk hizmetleri sunmak ve Stellar ağını izlemek için ofFinclusive ile ortaklık kurdu.

Coinqvest, Stellar Blockchain ile ödemeleri hızlı ve ucuz bir şekilde işleyebilmek için Stellar’ı kendi platformuna entegre etti. Stellar, kurumsal yatırımcılara saklama çözümleri sunmak için Elliptic ile bir ortaklık kurdu. SDF mevcut gelişmelerden memnun ve gelecek konusunda iyimser.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu