Altcoin HaberleriDiğerleri

Toyota destekli kripto para, eski günlerine geri dönebilir

Sponsorlu İçerik

Bu yıl çok sayıda altcoin, kayda değer performanslar sergiliyor. Bu kripto paralardan biri de, 2017 yılında SYNQA’nın (eski adıyla Omise) bir ICO düzenleyerek yatırımcılara OMG token satmasının ardından kripto sahnesine ilk kez giren Toyota destekli bir dijital proje olan OMG Network (OMG)‘tür. Hızla ilerleyen kripto para, şimdi yeni kullanım alanları bularak yatırımcıların dikkatini tekrar üzerine çekiyor.

OMG’nin ana şirketi olan Omise, Tayland merkezli yerleşik bir ödeme hizmeti sağlayıcısıdır ve Güneydoğu Asya pazarında yaygın olarak tanınmaktadır. Şirket, 2017 ICO lansmanında OMG token satarak yaklaşık 25 milyon dolar topladı. OmiseGo’nun sadece 140 milyon OMG token’i ile sınırlı bir arzı var ve bu, ona birçok altcoin karşısında avantaj sağlıyor.

OMG’nin 2017 yılındaki performansına baktığımızda, yılın ikinci yarısında fiyatı 25 dolara kadar yükseldi. Ancak, 2017 boğa piyasasının sona ermesiyle değerinin neredeyse %99’unu kaybetti. OMG’nin bu yılki performansı, geçen ay değeri patladığında dikkatleri tekrar üzerine çekti. 12 Ağustos’ta OMG’nin fiyatı 1.5 dolardı ve bir haftadan fazla bir süre içinde %500’den fazla değer artışı elde ederek fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesi olan 9 dolara yükseldi.

OMG, son 24 saat içinde %1.66 oranında değer kaybetti ve 3.76 dolara düştü. OMG’nin etkileyici performansı, tüm kripto paraların değerinin düştüğü önemli piyasa dalgalanmalarının ortasında gerçekleşti.

OMG son zirvesinden bu yana önemli miktarda geri çekilmiş olsa da, mevcut performansı OmiseGo’nun uykusundan uyandığı ve kripto alanında büyümeye hazır göründüğü anlamına geliyor. 20 Ağustos’ta OMG, ağı ve muhtemelen en çok kullanılan stabilcoin olan Tether (USDT) arasında bir ortaklık duyurdu. Ortaklık, Tether’in, Ethereum işlem ücretlerinin büyük projeleri askıya uğratmaya başlamasından birkaç gün sonra, ERC20 token transferlerini OmiseGo’ya taşıyarak OMG ağını kullanacağını bildirdi. Tether artık ödemeleri daha hızlı ve daha ucuz olan OmiseGo ağında yapacak.

Kripto para birimi ayrıca SMBC Venture Capital, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, Japonya’nın Toyota Financial Services Corporation ve Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation tarafından destekleniyor. SYNQA ayrıca, Siam Commercial Bank ve Asya merkezli VC grubu SPARX’ın bir yan kuruluşu olan 80 milyon dolarlık yatırım sermayesi SCB 10x’i güvence altına aldı.

OMG ağı ayrıca kısa süre önce Japonya’daki kripto varlıklarını düzenlemekten sorumlu federal ajans olan Financial Services Agency (FSA) tarafından, kripto parayı dünyanın üçüncü büyük ekonomisinde satmak için yeşil ışık yaktı. Dijital projeyi çevreleyen son gelişmeler, önümüzdeki aylarda büyük bir yükselişi tetikleyebilir.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu