Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Tron 6 milyon adresle önemli bir kilometre taşına ulaştı

Sponsorlu İçerik

Tron‘un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, Tron ağının 6 milyon kayıtlı adresle büyük bir kilometre taşına ulaştığını duyurdu. Adres sayısındaki artış, geçen hafta toplamda 768’e ulaşan ağ üzerinde oluşturulan dApps sayısındaki artışı izliyor.

Justin Sun tarafından kurulan merkezi olmayan Blockchain ağı olan Tron, piyasa değerinin azalmasına rağmen bu yıl kullanımda önemli bir artış gördü.

Justin Sun dün yaptığı açıklamada Tron ağının önemli bir dönüm noktasına ulaştığını duyurdu ve şu anda Blockchain‘inde 6 milyondan fazla adres olduğunu bildirdi.

Tronscan’dan elde edilen veriler, son 14 gün içinde ağda oluşturulan yeni adreslerin sayısında sürekli bir artış olduğunu ve günde ortalama 10.000 adres oluşturulduğunu kaydetti.

Adres sayısındaki artış dApps sayısındaki artışı izliyor

Bir blockchain analitik izleyicisinden elde edilen veriler, 28 Mayıs’ta ana zincirde ve Sun Network’te 1.3 milyon işlem olduğunu ve bu da 27 Mayıs’ta ağda işlenen 1 milyon işleme karşılık büyük bir artış olduğunu gösterdi.

Hesap artışının TRX’in fiyatına yansıtılmaması, bunun ağ üzerinde artan sayıda merkezi olmayan uygulamanın (dapp) bir sonucu olabileceğini gösteriyor.

En son Dapp Haftalık Raporuna göre, şu anda ağda 768 dapps var; platformlar, oyunlar ve servislerin büyümesi ağ üzerinde inşa edildi ve geçen hafta sabit kaldı.

Raporda, 23 Mayıs ile 29 Mayıs arasında, ağa dayalı dapps üzerinde 4.1 milyon dolar değerinde 518.000 işlem yapıldı. Ayrıca, Tron ağındaki merkezi olmayan uygulamaların çoğunun kumar ve diğer yüksek riskli kategoriler olduğunu, borsaların platform üzerine inşa edilen dapps’lerin en küçük kısmını oluşturduğunu gösteriyor.

Sun’ın şirketi BitTorrent, Steemit ve Poloniex’i satın aldı. Ayrıca Blockchain’inde Tether’i barındırarak ve USDJ adı verilen kendi stabilcoin’ini başlatarak stabilcoin pazarını yakalamaya çalışıyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu