Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika

Troy Trade, Yeni Bir Ortaklığa İmza Attı!

Sponsorlu İçerik

Özel bir blockchain uygulama ekosistemi olan Vite, bugün kripto para ticareti ve varlık yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir ana komisyoncu olan Troy Trade ile stratejik bir ortaklık yaptığını açıkladı.

Ortaklık ile Vite, kripto varlıkların ticaret engellerini kırmak ve entegre bir kripto varlık ticaret ekosistemi oluşturmak için tasarlanan Troy tarafından başlatılan Küresel Ekolojik Topluluk Programının 11. üyesi oldu. Troy ayrıca Vite ağına blok üreticisi olarak katılacak.

Troy Network‘ten türetilen Troy, Ar-Ge kaynaklarını Troy Network’ün gelişimine adamak için Vite ile yakın çalışacaklar. Özellikle Troy, düşük gecikmeli işlem işleme, düşük maliyet ve güvenlik özellikleri sunan Vite’ın ölçeklenebilirlik çözümünü benimseyecek.

Ayrıca, Troy Network, Vite’in işlem katmanındaki yüksek performanslı teknolojisi ile entegre olacak. Böylece, Troy Network hızlı ve güvenli bir merkezi olmayan değişim protokolü oluşturacak.

TROY, Vite’e ticaret pazarı ve yerleşim ağı da dahil olmak üzere uygulama senaryoları sağlayabilir. Troy’un sistem mimarisi, genel zincir protokol katmanı, zincir dışı ticaret katmanı, yerleşim ağı katmanı ve uygulama katmanı olmak üzere 4 katmandan oluşuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu