Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika

TROY ve NULS’tan Dev Adım!

Sponsorlu İçerik

Kripto ticareti ve varlık yönetimi konularında uzmanlaşmış bir broker olan Troy, bugün mikro çekirdek ve fonksiyonel modüllerden oluşan ve modüler bir Blockchain altyapısı olan Nuls ile yeni bir stratejik ortaklık ilan etti.

Nuls aynı zamanda Troy tarafından başlatılan, kripto varlıkların ticaret engellerini aşmak ve kripto varlık alım satımı ekosistemi kurmak için tasarlanan “Küresel Ekolojik Topluluk Programı” nın dokuzuncu üyesi oldu. Troy Trade, Nuls ağının konsensüs düğümüne de katılacak.

Troy Network‘ten türetilen Troy, merkezi olmayan ticaret ve uzlaşma protokol katmanlarında çok zincirli mekanizma ve çapraz zincirli konsensüs uygulamak ve Ar-Ge kaynaklarını tahsis etmek için NULS ile ortak çalışacak.

Bu ortaklık sayesinde Troy, Nuls’ın zincirler arası birlikte çalışabilirlik konusundaki ileri teknolojisini benimseyebilir, bu da Troy Network’ün hızlı ve güvenli bir merkezi olmayan değişim protokolü oluşturmasını sağlar. Aynı zamanda Troy, Nuls‘a  ticaret pazarı ve uzlaştırma ağı da dahil olmak üzere yeni uygulamalar sunabilir.

Troy Network‘te, tüm sistem mimarisi, kamu zinciri protokol katmanı, zincir dışı ticaret katmanı, yerleşim ağ katmanı ve uygulama katmanından oluşuyor. Kullanıcıların ticaret deneyimini geliştirmek ve işlem sürecini optimize etmek için Troy Network, üzerindeki halka zinciri katmanını destekleyerek en etkili çapraz zincir teknolojisini entegre ederek NULS ile yakın bir şekilde çalışacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu